Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUP JE NAŠ!

Bandić nasmijavao žapce i žabice, a oni mu uzvratili medaljama

Vaterpolistice i vaterpoliste Mladosti
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/9
06.12.2019.
u 22:21

Vi najbolje plivate u vodi, a ja na suhom - pohvalio se gradonačelnik

Kako to obično biva, poslovično prezaposleni gradonačelnik je malo kasnio, ali to nije umanjilo svečani ugođaj u palači Dverce u kojoj je Milan Bandić priredio prijem za osvajače Hrvatskoga kupa – vaterpoliste i vaterpolistice Mladosti.

Svi su bili tu, igrači, treneri, uprava predvođena predsjednicom HAVK Mladost Anom Stojić Deban. Ona je, nakon što je Bandić napokon stigao, prva i uzela riječ:

Do kraja godine još darova

– Zahvaljujem gradonačelniku Bandiću na institucionalnoj potpori koju Mladost dobiva od Grada Zagreba, ali se gradonačelniku zahvaljujem i kao navijaču koji je nazočan gotovo na svakoj našoj utakmici – naglasila je predsjednica Mladosti, ujedno i šefica Zagrebačkog holdinga.

Vaterpolistice i vaterpoliste Mladosti
1/9

Trenerica vaterpolista Mladosti Mia Šimunić istaknula je da “cure dominiraju niz godina” i ponadala se da će i dečki krenuti tim putem, a u ime žabaca nazočnima se obratio vratar i kapetan Mladosti Ivan Marcelić.

– Kao zagrebačkom djetetu, drago mi je da smo počeli vraćati trofeje u Zagreb. Najavio sam to na našem prošlom druženju ovdje i sad se vidi da to nisu bile isprazne riječi. Ne mogu sad obećati da ćemo vratiti i naslov prvaka, ali sigurno je da ćemo se truditi – poručio je Marcelić.

Gradonačelnik Bandić nije skrivao dobro raspoloženje. – Moramo se malo i našaliti – kaže.

– Dok sam dolazio ovamo, tražio sam neku poveznicu između vas i mene i našao sam nešto što nam je zajedničko: vi najbolje plivate u vodi, a ja na suhom. Drago mi je da su trofeji počeli vraćati u Zagreb i da Mladost ostaje jedan od najtrofejnijih klubova u Hrvatskoj. Nadam se da će ljudi koji se brinu o tome – a s nama je i Zdenko Antunović, glavni tajnik Sportskog saveza Grada Zagreba – prepoznati vaše rezultate i do kraja godine doći s još nekim darovima. Vjerujem da će naše gospodarstvo i dalje rasti, da će i privatni sektor prepoznati važnost ulaganja u sport te da ćemo zajedno postizati još bolje rezultate – napomenuo je gradonačelnik, pohvalivši prvu damu Mladosti.

– Nismo se uspjeli pokrenuti dok žene nisu uzele stvar u svoje ruke. Svima želim dobro zdravlje, vama sportašima ono je najpotrebnije – poručio je Bandić ekskluzivno otkrivši da će se Nova 2020. godina na središnjem zagrebačkom trgu dočekati uz Nove fosile (do ponoći) i Prljavo kazalište (od ponoći i 15 pa nadalje).

S Marseilleom prijelomno

– U ponoć ide vatromet, a potom će Zbor Ivana Gorana Kovačića i zagrebačke Zvjezdice otpjevati himne Hrvatske i Europske unije. Jer, ne zaboravite: od prve sekunde Nove godine Hrvatska će predsjedavati Europskom unijom – istaknuo je.

Predsjednica Stojić Deban potom je gradonačelniku uručila medalje kakve su žapci i žabice dobili za osvajanje Kupa, a mi smo se u razgovoru s igračima i trenerom mogli posvetiti čisto vaterpolskim temama. Jasno, dominirale su dvije: visok poraz Mladosti od Ferencvárosa u Budimpešti (5:14) i sljedeći ispit u Ligi prvaka: u ponedjeljak u 20.30 sati na Savu dolazi francuski Marseille s našim Antom Vukičevićem.

– Ono u Budimpešti ispalo je jako loše, nismo se držali onoga što smo dogovorili, štekalo je i u napadu i u obrani. Bila je to daleko najlošija predstava ove sezone. Imali smo možda i loš dan, ali nešto slično nam se više ne bi smjelo događati – ustvrdio je Lovre Miloš, dodavši:

– A što se tiče Marseillea, to nam je gotovo prijelomna utakmica. Malo se tu situacija zakomplicirala, ali ja se nadam da ćemo pobijediti u ponedjeljak i obraniti naše četvrto mjesto te se na kraju plasirati na završni turnir.

Ključne riječi

Komentara 3

KR
kritiko
09:11 07.12.2019.

on pliva najbolje u kriminalu

ČE
četverac
09:14 08.12.2019.

Da je pravne države, ovaj čovjek bi trebao biti u Remetincu. I čekati kolače od jednako korumpirane Predsjednice.

AE
Aedes2017
10:02 07.12.2019.

Jel taj kopanos iz pogane donje zna plivat ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije