Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MU PRVI PUT

Sudac Bandić mu spasio život u sekundi: Moram ga nazvati da mu zahvalim

Foto: Instagram
1/4
13.04.2021.
u 10:01

– Vjerujte mi, ja se ne sjećam ničega. Bio je neki duel, možda sam primio lakat kao što suigrači govore, ali ne vjerujem da je i to bilo namjerno – rekao je Džafić

Sjećam se da sam se probudio u hitnoj. Dali su mi kisik, pregledali su me i to je bilo to. Nisam bio u bolnici. Trebam nazvati i suca Bandića, zahvaliti mu se, rekao je još u nevjerici Adnan Džafić, nogometaš Tuzle koji se srušio u nedjelju na terenu.

Bilo je to na gradskom derbiju Slobode i Tuzle. Slavila je upravo Adnanova momčad rezultatom 1:0, no sve je palo u drugi plan kada se on srušio, iako ni sam više ne zna kako. 

– Vjerujte mi, ja se ne sjećam ničega. Bio je neki duel, možda sam primio lakat kao što suigrači govore, ali ne vjerujem da je i to bilo namjerno – rekao je Džafić za SportSport.ba.

Srećom, sudac utakmice Antoni Bandić primijetio je da nešto nije u redu. Potrčao je do Džafića i izvadio mu jezik kako ne bi došlo do gušenja. Nakon toga reagirala je hitna pomoć i odvela nogometaša.

Zanimljivo i da je Bandić prije mjesec dana pomogao Mirku Oremušu nakon sudara glavom u utakmici Sarajeva i Krupe.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije