Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOČESTI DEČKO

Balotelliju u Nici veća plaća nego Mandži u Juventusu

Balotelli
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
02.09.2016.
u 00:30

Talijan je na Azurnu obalu stigao bez odštete, a zarađivat će 4,4 milijuna eura po sezoni, piše francuski L’Eqipue.

Nakon što ga je u prijelaznom roku odbilo 19 klubova, bivši talijanski nogometni reprezentativac Mario Balotelli, ipak je uspio potpisati novi ugovor s francuskim prvoligašem Nicom.

Talijan je na Azurnu obalu stigao bez odštete, a zarađivat će 4,4 milijuna eura po sezoni, piše francuski L’Eqipue. To je veoma izdašan iznos s obzirom na to da je u posljednje dvije sezone Balotelli zabio samo sedam golova.

Dok, recimo, Mario Mandžukić u Juventusu trenutačno zarađuje 4 milijuna eura, a u istom tom periodu zabio je čak 34 pogotka.

Komentara 2

MV
Mijat vrdoljak
10:14 02.09.2016.

Niste zapamtili došao bez odštete, to mijenja pregovaračke pozicije

JU
Jure7
07:24 02.09.2016.

Čovjek dogovorio dobre uvjete... sta ti je menadzer Mini Raiola....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije