Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez dlake na jeziku

Balotellijev i Ibrin agent izvrijeđao Jürgena Kloppa

Mario Balotelli
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
03.09.2016.
u 16:27

- Mario u posljednje dvije godine nije ispunio očekivanja, ali sad će se još više truditi. Za Nicu ovo može ispasti vrhunski.

Mario Balotelli napokon je pronašao novi klub. Liverpool mu je ovog ljeta poručio da na njega više ne računa, Klopp ga je poslao da trenira s rezervama, a nakon mnogo odbijenica, Balotelli je dobio poziv Nice i potpisao za francuski klub. Njegov agent Mino Raiola nakon svega je otvorio dušu za Gazzettu i pošteno napao trenera 'redsa'.

- Više ljudi iz Liverpoola mi je priznalo da je Klopp bio u krivu što ga je poslao na trening s rezervama. Ne pokušavam ga suditi kao trenera, iako za mene on nije dobar trener, ali nije razumio da je Balotelli, prije svega, ipak samo ljudsko biće, a prema njemu se nije tako odnosio, kazao je Raiola pa dodao:

- Mario je bio primjer. Nikad se nije požalio što je trenirao sam. Reći da je to bilo krivo od Kloppa bilo bi podcjenjivački. Ponašao se kao go*no!

Na pitanje je li angažiranje Balotellija rizik za Nicu, odgovorio je:

- Mario u posljednje dvije godine nije ispunio očekivanja, ali sad će se još više truditi. Za Nicu ovo može ispasti vrhunski. Tko god ima televizijska prava za Ligue 1 trebao bi Nici dati bonus. Bez Ibrahimovića je ova liga izgubila barem 50 posto vrijednosti. S Mariom vraća barem 30 posto, kazao je Raiola i prognozirao da bi njegov igrač mogao dati 20 golova u sezoni.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije