Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMATIČNI NAPADAČ

Balotelli: Znam da mogu biti najbolji na svijetu

Mario Balotelli
AFP
22.04.2010.
u 11:34

Mario Balotelli, 19-godišnji nogometaš milanskog Intera, ove je sezone tko zna koliko puta izludio sve oko sebe svojim postupcima, pa je pravo čudo da je još uvijek član Intera.

U utorak je, poslije prve polufinalne utakmice Lige prvaka Inter - Barcelona (3:1), demonstrativno bacio dres Intera sa sebe nakon što je čuo zvižduke domaćih navijača.

Osuda je bila jedina logična od svih ljudi u Interu, makar je, kada su se strasti slegle, vlasnik kluba Massimo Moratti izjavio da ga klub treba unatoč svim njegovim nepodopštinama.

Iako se Balotelli deklarirao kao navijač Milana te je u javnost izlazio s dresom Milana i svojim prezimenom na leđima, još uvijek ima snage za izjave poput onih u srijedu navečer za Sky Italiju.

- Potpuno sam opušten i nastavljam raditi kako bih postao najbolji nogometaš na svijetu. Siguran sam da mogu biti najbolji od najboljih - rekao je Balotelli i nastavio:

- Cijeli život sam pred očima javnosti i logično je da se u 80 posto situacija u kojima me vidite ne smijem i ostavljam dojam mrzovoljnog lika. No, oni koji su vidjeli onih drugih 20 posto mene znaju da sam zabavan i dobar - rekao je Balotelli.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije