Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MU SJELA IZJAVA

Balotelli žestoko oprao Alvesa zbog izjave o Astoriju: Ne može to reći

Mario Balotelli
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
07.03.2018.
u 10:05

- Iako smo svaki mjesec podvrgnuti pregledima, ovo se opet dogodilo. Strašno je razmišljati o tome, jer je bio u krevetu i bio navodno dobro. Previše lagano je otišao u nebo.

- Nismo toliko potreseni kao u Italiji jer ga nismo poznavali. Žao mi je njegove obitelji. Davide je napravio što je morao u ovom kaotičnom svijetu i sada je na boljem mjestu. U svijetu dnevno umire tisuću djece širom svijeta, oni ne dobivaju dovoljno pažnje, a jednako su važni. Kao da nikoga nije briga za to. Svi ćemo umrijeti prije ili kasnije jer je život prolazan. Možda smo svi tužni, ali nam sigurno nije teško kao njegovoj obitelji - u ponedjeljak je smrt tragično preminulog kapetana Fiorentine Davidea Astorija komentirao nogometaš PSG Dani Alves te tako podigao dosta bure.

Ta njegova izjava nije dobro sjela ni kontroverznom talijanskom napadaču Mariju Balotelliju koji je komentirao Alvesove riječ.

- To što je rekao je krivo, mogao je to zadržati za sebe u tom trenutku. Trebao je samo izraziti sućut, i to je to. Ne možete to reći kada netko umre - započeo je Balotelli pa dodao:

- Iako smo svaki mjesec podvrgnuti pregledima, ovo se opet dogodilo. Strašno je razmišljati o tome, jer je bio u krevetu i bio navodno dobro. Previše lagano je otišao u nebo.


 

Komentara 2

DU
Deleted user
10:16 07.03.2018.

uglješa se treba brinuti o svojem uličarskom ponašanju...

B2
bordon 2
10:56 07.03.2018.

Ne znam što je to Alves krivo rekao. Nikog nije uvrijedio - i sve stoji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije