Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI U ARSENAL

Balotelli postaje konkurenicija Eduardu

Mario Balotelli
AFP
01.12.2009.
u 12:05

Svađa Josea Mourinha, trenera milanskog Intera i 19-godišnjeg tamošnjeg igrača Marija Balotellija traje, praktički, otkada je Portugalac došao u talijanskoga prvaka.

Nekada je bivala žešća, nekada se smanjila, ali je uvijek bila aktualna. Ovih dana je ponovno buknulo na toj relaciji. Prvo je Balotelli zakasnio na trening u petak, a kao odraz toga bilo je neigranje utakmice 14. kola Serije A protiv Fiorentine.

Čak štoviše, Mourinho je naglasio da će se bez problema lišiti Balotellija i za naredni ispit, protiv Juventusa u Torinu.

Kako pišu talijanski mediji, Balotelli je nakon toga posve izgubio strpljenje. Ne želi više niti čuti za Mourinha i Inter, te je spreman odmah (u siječanjskom prijelaznom roku) otići u Arsenal.

Arsene Wenger, trener londonskog kluba, još se ranije pozitivno izjašnjavao o mladom talijanskom reprezentativcu i potencijalnom članu A vrste, te je i sam naglašavao kako bi bilo divno imati takvog igrača u svlačionici. Ljubav se pojačala nakon teške ozljede Nizozemca Robina van Persieja, a Balotelli bi bio "savršena zamjena".

Podsjetimo i to da je prije dva tjedna Balotelli spremno izjavio da je on "milanist, a ne interist", te da nema nikakve veze što je trenutačno u Interu. Odgovorio je:

- Sada sam tu, a sutra tko zna gdje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije