Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Balotelli izostavljen i za susret protiv CSKA

Mario Balotelli
Reuters
30.03.2010.
u 17:52

Čini se da kriza u odnosima između Josea Mourinha i Marija Balotellija ne poprima nikakve zaokrete. Napadač Intera izostavljen je s popisa igrača za prvu četvrtfinalnu utakmicu Lige prvaka protiv moskovskog CSKA (srijeda).

Balotelli je propustio pet posljednjih ogleda svoje momčadi zbog, među ostalim, izlaska u medije s izjavama ljubavi spram gradskog rivala Milana, ali i nesuglasica koje ima s portugalskim strategom Mourinhom.

Današnji (utorak) trening je završio prije svojih suigrača, pa su talijanski mediji iz toga izvukli zaključak o novom propuštanju utakmice.

Bez Balotellija u momčadi Inter je porazio Chelsea i Livorno, izgubio od Rome i Catanije, te remizirao u susretu s Palermom.

Balotelli: Neću se ispričati Mourinhu, nemam zašto      
Sapunica oko 19-godišnjeg Marija Balotellija se nastavlja i ne nazire joj se kraj. Nova epizoda je napravljena tijekom popularnog tv-showa Chiambretti Night...

Glavni gost večeri je bio talijanski strateg Giovanni Trapattoni, koji je trenutačno izbornik irske nogometne reprezentacije, ali je ipak emisija kulminirala kada se na telefonskoj liniji oglasio igrač Intera Mario Balotelli.

Tijekom utorka su iz Intera obavijestili kako Mourinho neće biti niti u sastavu za prvu četvrtfinalnu utakmicu Lige prvaka u kojoj Inter dočekuje moskovski CSKA, što će biti šesta uzastopna utakmica kako Balotellija nema u sastavu.

- Ne trati svoj talent momak - poručio je iskusni trener Trapattoni prije no što je krenuo pričati Balotelli.

- Stvari nisu takve kakvima se prezentiraju i istina nije ono što ste slušali svo ovo vrijeme. Iskreno, nisam glup da ne igram šest utakmica zaredom i da to bude u redu - rekao je Balotelli i nastavio:

- Ne, neću se ispričati Mourinho jer nemam razloga za to. Sve ću reći, sve ću ispričati kada dođe vrijeme za to.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije