Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČER RUKOMETA

Balić: Govorit ću kada osvojimo zlato u Francuskoj

Željko Babić i Ivano Balić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
30.12.2016.
u 09:16

– Odmah nakon završetka posljednje ovogodišnje utakmice njemačke lige uputio sam se u Zagreb. Ovih nekoliko dana dok ne počnu pripreme za Svjetsko prvenstvo provest ću u društvu najdražih i prijatelja i pokušat ću se što bolje odmoriti – rekao je Duvnjak

Lijepo je bilo vidjeti staru gardu igrača na Večeri rukometa u povodu proglašenja najboljih rukometaša, rukometašica, trenera i sudačkih parova za 2016. godinu u klubu H20. U jednom kutku kluba uspomene su prebirali asovi iz 2003. i 2004. godine – Davor Dominiković, Blaženko Lacković, Igor Vori, Nikša Kaleb, Goran Šprem i Vedran Zrnić. U njihovu društvu bio je i Domagoj Duvnjak, prva zvijezda današnje generacije.

– Odmah nakon završetka posljednje ovogodišnje utakmice njemačke lige uputio sam se u Zagreb. Ovih nekoliko dana dok ne počnu pripreme za Svjetsko prvenstvo provest ću u društvu najdražih i prijatelja i pokušat ću se što bolje odmoriti – rekao je Duvnjak.

Ivano Balić nije baš bio raspoložen za razgovor.

– Kada osvojimo zlato ili srebro na Svjetskom prvenstvu, tada ćemo dulje razgovarati – bio je kratak.

Šteta što nije bio razgovorljiviji jer bi sigurno imao što reći, primjerice o novom pravilu – napadu sa svih sedam igrača. Da je to pravilo bilo na snazi u njegovo vrijeme, uvjereni smo da bi Lacković, Metličić i on radili čuda i da im nijedna reprezentacija ne bi bila ravna.

Sadašnji reprezentativci došli su u lijepim novim trenirkama. Ivan Pešić i njegova prodaja automobila i dalje su šaljiva tema u reprezentaciji. Naime, Pešić je iz Bjelorusije doputovao automobilom vozeći 12 sati, i to kako bi ga ovdje prodao.

– Eh, da barem napišete koje je godište automobil i koliko je kilometara prešao. U tom slučaju ne bih trebao davati oglas u Njuškalo – prihvatio je šalu Pešić.

Malo je došlo članova iz hrvatske ženske reprezentacije. Vidjeli smo samo igračicu Vesnu Milanović-Litre, direktoricu reprezentacije Ljerku Vresk, izbornika Gorana Mrđena, njegova pomoćnika Nikolu Škorića te fizioterapeuticu Vesnu Hodić.

– Puno me ljudi pita kad ću se vratiti na kormilo ženske reprezentacije. Odgovaram da mi je trenutačno dobro u klubu Koki. Treći smo u prvenstvu, odmah iza Podravke i Lokomotive – rekao je Vladimir Canjuga, bivši izbornik rukometašica.

Nenad Šoštarić, trener Lokomotive, nadovezao se na trenutačno stanje u ženskom rukometu.

– Nemojmo se zavaravati da smo dobili laganog suparnika u kvalifikacijama za SP. Gledao sam Sloveniju uživo na EP-u, ima jako dobru selekciju – istaknuo je Šoštarić.

Službeno je najavljena prodaja ulaznica za Europsko prvenstvo 2018. u Hrvatskoj. Ulaznice će se moći kupiti u online prodaji putem sustava ulaznice.hr od 1. siječnja 2017.

– Maskota europske smotre, pas tornjak, napokon je dobio ime. Nakon što je na adresu HRS-a stiglo više od 700 prijedloga imena, HRS je zajedno s Croatia filmom odabrao predloženo ime – Tor – rekao je Silvio Njirić, direktor marketinga Europskoga prvenstva 2018. godine. 

Komentara 2

Avatar kravata
kravata
10:27 30.12.2016.

Nema zlata bez cvrste ruke koje momentalno nema.

DU
Deleted user
21:04 08.01.2017.

sad je vreme da vi hrvati nešto osvojite a i ne bude uprtog lasera v oči

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije