Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELŠANIN nezadovoljan

Bale zbog Modrića izazvao pobunu u Realu! Evo što mu smeta

Luka Modrić
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/6
15.04.2017.
u 15:55

Bale i Modrić su veliki prijatelji još iz Tottenhama, a Velšanin smatra da bi hrvatski veznjak mogao otići ako Real odluči dovesti Marca Verrattija ili Philippea Coutinha koje prate.

Gareth Bale ne želi da Real Madrid dovede novog veznjaka zbog prijatelja Luke Modrića, piše Don Balon, a prenosi Goal.

Bale i Modrić su veliki prijatelji još iz Tottenhama, a Velšanin smatra da bi hrvatski veznjak mogao otići ako Real odluči dovesti Marca Verrattija ili Philippea Coutinha koje prate.

Realov napadač smatra da je Modrić, unatoč nešto slabijoj formi posljednjih tjedana, ključni igrač kluba i ne želi riskirati njegov odlazak.

Španjolski mediji tvrde i da je Bale protiv dolaska Bernarda Silve iz Monaca i Chelseajevog Edena Hazarda na Santiago Bernabeu.

>> Ronaldo se oglasio nakon optužbi o silovanju, evo što su poručili njegovi zastupnici

Komentara 12

OM
omar
17:15 15.04.2017.

Trenutačno neznam ni jednog veznog igrača koji sličnih, a kamoli boljih karakteristika od Modrića. Tako da sve to skupa djeluje prilično smiješno i neistinito. Neznam od kuda te sve informacije. Real je prvi u Španjolskoj. Ima pozitivan rezultat za uzvratnu utakmicu LP. U igri su na oba fronta.

EL
EldersRealm
14:38 16.04.2017.

Don Balon izmislja vijesti kao npr. Index u Hrvatskoj. Trash koji zapravo srozava ugled Goalu jer ih prenose.

DU
Deleted user
09:46 16.04.2017.

Pa prošli put ste objavil da MOdrić vodi pobunu protiv Ronalda i traži da ne igra i isto ste se pozivali na Don Balon - kome trebaju takve laži?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije