Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tottenham

Bale nezadrživ nakon što je istisnuo Niku

Gareth Bale
PA/Pixsell
22.10.2010.
u 12:59

Tri gola Garetha Balea koja je na istovjetan način utrpao europskom prvaku u porazu Tottenhama kod Intera (4:3) komentirali su jučer svi engleski i talijanski mediji.

Menadžer Spursa Harry Redknapp već je požurio poručiti svim zainteresiranim klubovima:

– Bale nije na prodaju! Naš je plan stvaranje velike momčadi, a ne uništavanje toga što imamo. Predsjednik David Levy ne namjerava ga prodati, kao ni ja.

Mladi Velšanin (21) bio je sretan zbog svoja tri gola, ali i tužan zbog načina na koji su Spursi stradali u prvom poluvremenu kad su gubili s 0:4.

– Pokazali smo s desetoricom koliko smo dobra momčad, a da smo igrali sa svih 11 cijelu utakmicu, drugačije bi završila – kaže Bale koji je istisnuo iz sastava Kranjčara.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Castro
Castro
13:34 22.10.2010.

Bale nije istisnuo Niku iz sastava. O tome pricaju samo novinari vecernjaka. Bale ima desnu nogu samo da s njom drzi ravnotezu. Kako takav moze biti konkurencija Niki koji igra veznog u sredini ili desno. Van der Vaart igra trenutno ono sto Niko jako dobro zna i moze a Rafael je bolji od Nike, ja mislim da je to politika kluba, ne zele mu reci da s njim vise ne racunaju nego ga stave na klupu znajuci da to nece akceptirati. Niki zelim da ostane jak i da sto prije pronadje ekipu u kojoj ce konstantno igrati.

OB
-obrisani-
14:24 22.10.2010.

Pa ovaj Bale meni djeluje bez uvrede kao Ronaldo plus Messi za Niku..Pa taj ide kao brzi vlak pravo prema golu...Niko ide sporije kao stari vlak..

SD
slučajni_dopisnik
14:46 22.10.2010.

KAKO JE LIJEPO ČUT SLOVENCA KAKO ZNA SVE NAŠE IGRAČE. JA SLOVENSKOG NE ZNAM NI JEDNOG! HAHAHAHA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije