Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOŠKO BALABAN Modri napadač tvrdi da nije ni na kakvoj listi prelazaka

Balaban: Ovaj put ne mislim bježati iz Maksimira

15.11.2008.
u 20:27

Boško Balaban dolazio je i odlazio iz Maksimira, svaki put kao zvijezda, uz veliki transfer. I kad je Dinamo prošle sezone izbacio Domžale u drugom pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka, a u trenutku kad je Vedran Ćorluka potpisivao za Manchester City, prvi Dinamov čovjek Zdravko Mamić te je večeri u Sloveniji rekao:

- Evo vam bomba, sve je dogovoreno i Balaban dolazi u Dinamo!
Bila je to istina, no danas se priča drukčije, da Balaban može otići iz Dinama, što ne znači i da mora otići. Mamić je bio jasan rekavši da Balabanu i Šokoti neće stvarati teškoće budu li željeli otići. Šokota je spreman za pakiranje na zimu, a Balaban je ispričao to što zna.

Imam ugovor
- Razgovarao sam mnogo puta sa Zdravkom Mamićem, dobro znate koliko smo si dobri. Iako mi nije menadžer, mnogo smo toga dobroga napravili zajedno te će tako biti i ubuduće. Imamo sjajan, prijateljski odnos i priče o tomu da moram otići nisu točne - kazao je Balaban nezadovoljan time što se pisalo, govorilo i izvuklo iz Mamićevih riječi u intervjuu Večernjem listu.

A Mamićeve su riječi jasne: Budu li željeli otići, klub im neće stvarati teškoće. Balaban zasad ne razmišlja o odlasku iz Maksimira.

- Nisam ni na kakvoj listi prelazaka i ne namjeravam bježati iz Dinama, s kojim imam ugovor.

Imali ste inozemnih ponuda, niste li poželjeli otići?
- Nekoliko puta došao sam Zdravku Mamiću i rekao mu da imam ponudu, no svaki put rekao je da ne dolazi u obzir da odem. Bude li interesa, kazao je, prodat će me klub kako bi svi bili zadovoljni - kaže Boško.

Zasad sve kako jest

Razmišljate li o odlasku?
- Ne razmišljam. Druga je stvar dođe li ponuda koja će zadovoljiti i Dinamo i mene, a dosad nije došla. I takav je dogovor između Zdravka i mene. Uostalom, nas smo dvojica dugo vezani, imamo sjajne odnose, mi smo kao prst i nokat. Dobro znam kakav je stav kluba, zato su priče o tomu da moram otići čista glupost. Dođe li prava ponuda, moguće je da odem, ali bez toga sve ostaje kako jest. Dijete će mi najesen u školu, imam ugovor s Dinamom i tu je kraj priče, osim ne dođe li doista dobra ponuda, od velikoga kluba zbog kojeg se isplati ponovo seliti - zaključio je pomalo ljutito Boško Balaban.



Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije