Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb u znaku vaterpola

Bajić: Želimo biti prvi i izbjeći Jug u polufinalu

Zoran Bajić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/2
26.11.2020.
u 14:20

Utakmica Mladosti i Jadrana igra se u subotu u 19 sati, bez publike, ali uz prijenos na PlanetSportu

Sljedećih 10 dana Zagreb će biti u znaku vaterpola. Mladost će u dva tjedna biti domaćinom najprije kvalifikacijskog turnira Hrvatskoga kupa a sljedeći tjedan i jednoga od osam turnira Eurokupa. Ambicije žabaca su, naravno, jasne žele prva mjesta na oba turnira.

- U Hrvatskome kupu želja nam je biti prvi i izbjeći Jug u polufinalu završnoga turnira. Najteži suparnik bit će nam splitski Jadran, kvalitetna i dobro vođena momčad s kojom se sastajemo u subotu (19 sati, PlanetSport - op. a.). Gledat ćemo da budemo pravi i da osvajanjem prvog mjesta na turniru krenemo lakšim putem prema obrani naslova u Kupu - kaže trener Mladosti Zoran Bajić.

Preostali sudionici zagrebačkog turnira su Medveščak, Mornar i POŠK, a Mladost otvara turnir u petak u 11 sati utakmicom s gradskim rivalom - Medveščakom. Drugi kvalifikacijski turnir odigrava se u Dubrovniku a na njemu će osim domaćeg Juga AO nastupiti i Primorje EB, Solaris, KPK, Galeb MR i Zadar 1952.

Zbog epidemioloških mjera utakmice su, na žalost, zatvorene za gledatelje.  

A što se Eurokupa tiče u Mladosti ne kriju da će se boriti za naslov. A zasad je najvažnije zauzeti jedno od prva dva mjesta na turniru u Zagrebu i plasirati se u osminu finala.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije