Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaterpolski kup

Bajić: Napast ćemo trofej, želimo Kup vratiti u Zagreb

23.11.2019.
u 11:48

Finale vaterpolista je u nedjelju u 18.45. Prije toga, u 16.30, u finalu će igrati i vaterpolistice, a o naslovu odlučivat će splitski Jadran i zagrebačka Mladost

U Splitu se ovaj vikend igra završnica Hrvatskoga vaterpolskoga kupa. Od četiri sudionika, čak tri dolaze iz Lige prvaka što dovoljno govori o kvaliteti završnog turnira.

Naime, u subotu će se u polufinalu najprije, u 17 sati, sučeliti zagrebačka Mladost i šibenski Solaris (jedini koji nije iz Lige prvaka, nego je vodeća momčad, uz Radnički, A2 regionalne lige), a nakon toga, u 18.30, splitski Jadran i dubrovački Jug.

– Napast ćemo trofej! Sve ćemo učiniti da Kup vratimo u Zagreb – odrješit je trener Mladosti Zoran Bajić.

Mladostašima ulazak u finale doista ne bi smio biti problem, no puno više vatre bit će u srazu jugaša i jadranaša.

– Očekujemo pune tribine i odličnog suparnika koji je pokazao, i to već dvije godine zaredom, da ima recept za pobjedu protiv nas. Nadam se da ćemo igrati puno bolje nego prije dva tjedna (poraz u Ligi prvaka, nap. a.) i da ćemo se plasirati u finale. Siguran sam da će publika u Poljudu uživati u vrhunskom vaterpolu – poručuje Jugov trener Vjekoslav Kobešćak.

Finale vaterpolista je u nedjelju u 18:45. Prije toga, u 16:30, u finalu će igrati i vaterpolistice, a o naslovu odlučivat će splitski Jadran i zagrebačka Mladost.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije