Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Impresionirali ga

Badelj: Stariji igrači se ponašaju kao da je to drugo mjesto bilo neuspjeh

Portugal - Hrvatska
Foto: Reuters/Pixsell
1/11
06.09.2018.
u 23:21

- Španjolska bi mogla biti lijepa utakmica, mogu naša raznolikost i maštovitost doći do izražaja.

Hrvatski nogometaši večeras su u Faru odigrali prijateljski susret s Portugalom i odigrali 1:1. Prvi put u povijesti zabili smo pogodak toj reprezentaciji, čime smo prekinuli neugodnu tradiciju.

Milan Badelj, jedan od naših senatora, nakon susreta je iznio svoje mišljenje.

>>Pogledajte Večernji pressing s Davorom Šukerom

- Moglo je biti bolje, imali smo mi i sreće. Oni su odigrali odličnu utakmicu, mi smo bili za nijansu slabiji nego inače. Nismo baš bili konkretni, ali lijepo je da smo prekinuli tradiciju, rekao je Badelj za Novu TV pa se osvrnuo na nove igrače:

- Jako pozitivno mišljenje sam stekao o njima. Lijepo je znati da imamo takvu širinu. 

Sljedeća naša utakmica je u utorak protiv Španjolske, u Ligi nacija.

Portugal - Hrvatska
1/11

- Španjolska bi mogla biti lijepa utakmica, mogu naša raznolikost i maštovitost doći do izražaja.

Kakva je atmosfera u reprezentaciji nakon SP-a?

- Atmosfera je uvijek sjajna, a naravno da je sad još više. No, moram reći da me impresionira motiviranost starijih igrača. Oni se ponašaju kao da je to drugo mjesto bilo neuspjeh, zaključio je Badelj.

Ključne riječi

Komentara 29

KE
kentie
01:23 07.09.2018.

je, drugo mjesto je povijesni uspjeh, ali smo pobijedili sami sebe...Francuzi su se nudili da ih tučemo, ali naši momci to nisu znali...OK, bilo pa prošlo, proveselili smo se svi skupa, svijet takvu proslavu nije još vidio do tada....napravili smo si takav PR kako dugo nećemo...ono što me čini ponosnim i veseli me je, da nam svi prilaze sa puno poštovanja i respecta. To se vidjelo iz svake geste portugalskih igrača nakon tekme, pogotovo u prilazu našem Luki...pa njega tretiraju kao neokrnunjenog cara euro-nogometa...i neka je tako....nas to čini neobično ponosnim, radosnim i veselim....

DU
Deleted user
07:13 07.09.2018.

Mandzo vrati se, Mandzo vrati se!

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
23:37 06.09.2018.

Neka pati koga smeta!🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije