Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne ide u Milan

Badelj otkrio zbog koga je ostao u Fiorentini

Milan Badelj
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
17.08.2017.
u 16:32

"Kad igrate protiv Perišića morate se nadati da nije u formi, inače će vas ubiti. Odlično dribla i igra sa obje noge, uništit će vas u igri jedan na jedan i zato ga morate duplirati"

Hrvatski veznjak Milan Badelj izjavio je da trener Stefano Pioli ima velike zasluge što je ostao u Fiorentini, iako se očekivalo da će ovog ljeta promijeniti klub.

"Trener Pioli nije radio pritisak na mene, nije bilo pitanja 'da li ostaješ ili odlaziš', 'kad ćeš odlučiti' i slično", izjavio je Badelj za Gazzettu dello Sport.

Iako se spominjao njegov prelazak u AC Milan, hrvatski veznjak odlučio je ostati još barem jednu sezonu u klubu iz Firence.

Na novinarski upit da li će produžiti ugovor sa Fiorentinom, Badelj je rekao da o tome trenutno nema razgovora, ali je dodao da mu je lijepo u Firenzi.

Ovog ljeta dosta je igrača napustilo Fiorentinu, a svlačionica je puna novih lica.

"U klub je stiglo puno mladih igrača, pa će trebati strpljenja, ali i pomoći od navijača. Teško je zamisliti da budemo bolji od Juventusa, Napolija, Intera, Rome i Milana. Kad bi se to dogodilo, to bi bilo čudo. Teško će biti i protiv Lazija, Torina, Atalante i Sampdorije. Treba ići dan po dan", rekao je hrvatski reprezentativac.

U nedjelju u 1. kolu talijanskog prvenstva Inter dočekuje Fiorentinu, pa že Badelj igrati protiv suigrača iz reprezentacije Marcela Brozovića i Ivana Perišića.

"Kad igrate protiv Perišića morate se nadati da nije u formi, inače će vas ubiti. Odlično dribla i igra sa obje noge, uništit će vas u igri jedan na jedan i zato ga morate duplirati. Brozović je dobar veznjak, može igrati u visokom ritmu. Koliko god pretrčao na njemu se nikad ne vidi umor. To je dar koji rijetki imaju", ocijenio je Badelj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije