Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOMKA NA KLUPI

Badelj i Iličević dobili novog trenera

Milan Badelj
DPA/PIXSELL
17.02.2014.
u 12:59

Novi trener Mirko Slomka na debiju neće imati nimalo lagan zadatak. U Hamburg im dolazi trećeplasirana Borussia iz Dortmunda.

Nogometaši HSV-a u 21. kolu Bundeslige su u derbiju začelja kod posljednjeg Eintrachta iz Braunschweiga izgubili 2:4. Bio im je to sedmi uzastopni prvenstveni poraz, a nakon njega došlo je i do smjene trenera. Nizozemac Bert van Marwijk postao je bivši.

Uprava kluba nije dugo bila u potrazi za novim trenerom. Milana Badelja i Ivu Iličevića iz zone ispadanja pokušat će izvući 47-godišnji Nijemac Mirko Slomka.

Novi trener na debiju neće imati nimalo lagan zadatak. U Hamburg im dolazi trećeplasirana Borussia iz Dortmunda.

A loše vijesti ne dolaze same po sebi. Sljedeća tri tjedna morat će igrati bez Rafaela van der Vaarta koji ima problema s desnim stopalom.

>> Bayern melje i bez Mandžukića, HSV propada prema drugoj ligi

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
15:27 17.02.2014.

nije ni čudo da je hsv u banani kad oni kupuju igrače tipa badelj..pa on po svojim fizičkim sposobnostima može igrati samo moderno u 90 im godinama prošlog stoljeća...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije