Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK NA OTOK

Avram Grant u Portsmouthu kao sportski direktor

Avram Grant
Marko Prpić | VLM
07.10.2009.
u 19:02

Izraelski nogometni stručnjak Avram Grant postavljen je na dužnost sportskog direktora u engleskom prvoligašu Portsmouthu.

Ovaj 54-godišnji izraelski strateg, koji je u rujnu 2007. godine naslijedio Josea Mourinha na klupi Chelseaja, a ne tako davno figurirao je i kao kandidat za trenera splitskog Hajduka, već je radio u Portsmouthu od lipnja 2006. do srpnja 2007. godine, ali kao tehnički direktor.

Njegov povratak u klub uslijedio je nakon što je većinski udio u vlasništvu nogometnog kluba s Fratton Parka od Sulaimana Al-Fahima otkupio saudijski milijarder Ali Al-Faraj.

- Novi klupski vlasnici žele priopćiti da je Avram Grant dobio u našem klubu dužnost sportskog direktora - izjavio je izvršni direktor kluba Peter Storrie.

Paul Hart, pod čijim je vodstvom Portsmouth u prvih sedam kola upisao isto toliko poraza, što je bio najlošiji start u prvenstvo bilo kojeg kluba u zadnjih 79 godina, ali je u osmom kolu napokon uspio osvojiti prve bodove, svladavši u gostima Wolverhampton s 1-0, ostat će na dužnosti menadžera.

- Avram će svojim znanjem i iskustvom pomagati i savjetovati Paula. No, Hart će i dalje imati sve ovlasti u selekciji momčadi. Sada imamo dvojicu iskusnih stručnjaka koji će surađivati, što klubu može donijeti samo dobrobit - zaključio je Storrie.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije