Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUTIJA ŠIBICA

Automobili Lončar hitno traže novog vratara

Kutija Šibica
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/9
22.12.2016.
u 08:12

Nekako je ispalo da su u sve četiri utakmice poznati favoriti – Pizzeria Stari Zagreb – Borongaj lugovi, Dobermann, Big Bang team – Konzum logistika i MNK Automobil Lončar.

Večeras se u dvorani II. Sportskog doma igraju preostale četiri utakmice osmine finala glavnog malonogometrnog turnira Kutija šibica. Nekako je ispalo da su u sve četiri utakmice poznati favoriti – Pizzeria Stari Zagreb – Borongaj lugovi, Dobermann, Big Bang team – Konzum logistika i MNK Automobil Lončar.

– Sreća prati hrabre. Tako bi mogao komentirati naš put do osmine finala. Naime, dvije posljednje utakmice prošli smo na sedmerce – rekao je Romano Fuček, voditelj momčadi Automobili Lončar.

Najveći uspjeh Automobil Lončar ostvario je 2012. godine kada su izgubili u finalu od Promotionplaya (0:5).

– Imam velikih problema s vratarom Nikolom Renićem. Na terenu je u Splitu. Obećao je da će krenuti u podne iz Splita. No, bez obzira na to hoće li ili neće doći, moram hitno pronaći drugog vratara – istaknuo je Fuček.

Za njegovu momčad uglavnom igraju hrvatski reprezentativci mininogometa – Lukavečki, Herceg i Piskač, koji veliki nogomet igraju u austrijskim nižim ligama.

– Naravno da bi volio igrati na Štefanje. O suparniku ne znamo puno. Gledali smo ih i nisu bezopasna momčad. Koliko sam čuo to je kvartovska momčad koja ima stotinjak navijača koji naprave dobru atmosferu – zaključio je Fuček.

Na turniru malonogometašica trebala bi zaigrati Maca Maradona. Kako nije nastupila za sastav HRT-a, danas bi mogla zaigrati za Ruž iz Pregrade. Naime, Marija Matuzić je u zadnje vrijeme igrala veliki nogomet upravo za sastav iz Pregrade.

Raspored – glavni turnir, osmina finala: Gold caffe elite cars - Pizzeria Stari Zagreb-Borongaj lugovi (19.20), IQ bar&Kerschoffset - MNK Automobil Lončar (20.10), CB Dobermann - Ekonometrija računovodstvo (21), Big Bang team-Konzum logistika - MB Auto PSC SV (21.50); ženski turnir, četvrtfinale: Megaton poliklinika Milojević - MNK futsal Super chiks (16), ŽNK Osijek - Ruž (17.40); veteranski turnir, četvrtfinale: IPA Zagreb - Harmeli Banovići (16.50), MNK Seljak - Konoba Zenta (18.30)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije