Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC

Austrijski Srbin pobjedom najavio pohod na naslov: U Zagrebu sam prošao pakao

30.08.2020.
u 09:46

Rakić je u 15 minuta borbe apsolutno izdominirao cijenjenog Smitha te sucima nije dao drugog izbora već da ga proglase pobjednikom u obliku čvrste jednoglasne odluke. Dovoljno je samo reći da je Rakić uputio 136 udaraca naspram Smithovih 20.

Austrijski borac srpskih korijena Aleksandar Rakić upisao je uvjerljivu pobjedu nad bivšim izazivačem za naslov poluteške kategorije Anthonyjem Smithom u glavnoj borbi UFC Fight Night 175 priredbe i tako se približio statusu prvog izazivača za naslov u poluteškoj kategoriji. 

Rakić je u 15 minuta borbe apsolutno izdominirao cijenjenog Smitha te sucima nije dao drugog izbora već da ga proglase pobjednikom u obliku čvrste jednoglasne odluke. Dovoljno je samo reći da je Rakić uputio 136 udaraca naspram Smithovih 20.

- Pokazao sam svijetu da nisam samo opasan udarač, već da znam hrvati i "grapplati". Moraju me shvatiti ozbiljno - rekao je Rakić u tradicionalnom razgovoru za javnost netom nakon pobjede.

Valja istaknuti i da se Rakić za ovu borbu pripremao u Zagrebu u Radničkoj, u jedinoj europskoj podružnici American Top Teama. Tamo je radio s vrhunskim hrvatskim borcima poput Ivana Erslana i Ante Delije. Izgleda da su pripreme dobro prošle.

- Nisam dva mjeseca bio s obitelji. U Zagrebu sam prošao pakao i netko će morati platiti za to - rekao je prije okršaja Rakić, koji će sad postati jedan od glavnih kandidata za upražnjeni pojas u poluteškoj kojeg je nedavno napustio bivši prvak Jon Jones zbog odlaska u tešku kategoriju.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar turskicobane
turskicobane
13:43 30.08.2020.

Rakiću moraš biti jasan!? Kakav si pakao prošao u ZG ?! Trening,odricanje ili maltretiranje po nacijonalnosti i porijeklu ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije