Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRALIAN OPEN

Marin Čilić u trećem kolu, Dodig uspješan u parovima, Konjuh ispala

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
20.01.2016.
u 08:13

Ruskinja je slavila 6:4, 6:3 i tako našu tenisačicu ispratila s turnira

Hrvatska tenisačica Ana Konjuh ispala je u drugom kolu Australian Opena nakon poraza od Ruskinje Darie Kasatkine u dva seta 4:6 i 3:6.

Konjuh je tako ponovno ispala s jednog Grand Slam turnira od iste igračice, budući da ju je Kasatkina pobijedila u dva seta i prošle godine na US Openu.

Mlada hrvatska tenisačica došla je u Melbourne nakon četveromjesečne pauze, jer zbog ozljede leđa nije igrala od rujna prošle godine, a u prvom kolu uspjela je izbaciiti Poljakinju Urszulu Radwansku nakon velike borbe u tri seta 0:6, 6:4 i 6:3.

U meču protiv 69. tenisačice svijeta Konjuh je slabo servirala, imala je 57 posto uspješnosti prvog servisa i svega 48 posto realiziranih poena na prvom servisu. Šest puta je izgubila servis, a protivnici uzela tri servisa, napravila 12 dvostrukih servis pogrešaka prema tri Kasatkine, te napravila 47 neprisiljenih pogrešaka u odnosu na 21 grešku suparnice.

Ruskinja će u 3. kolu igrati protiv prve nositeljice i braniteljice naslova u Melbourneu Amerikanke Serene Williams.

Marin Čilić pobijedio je Alberta Ramosa s uvjerljivih 6:4, 6:3, 7:6 (4) za dva sata i 21 minutu igre. U trećem kolu čeka ga Španjolac Roberto Bautista.

Melo i Dodig su pak vrlo lako prošli u drugo kolo parova nakon pobjede 6:3, 6:4 za svega 57 minuta protiv Bedenea i Browna.

Od prvog Grand Slama u sezoni odmah na početku oprostili Borna Ćorić, Ivo Karlović i Ivan Dodig, kao i Mirjana Lučić-Baroni i Donna Vekić.

>> Čilić i Konjuh u drugom kolu, Ćorić razočarao, Dodig ostao bez meča s Đokovićem, Karlović predao

Komentara 2

DU
Deleted user
10:36 20.01.2016.

Osvetio je Corica!

TA
tarzan
08:23 20.01.2016.

Nažalost ova nikad neće postati top10 igračica isto vrijedi i za Donnu Vekić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije