Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aurelio De Laurentiis:

Stadion nam je katastrofa, na njemu ne želim ni na WC jer se bojim

'Napoli\'s players toss their president Aurelio De Laurentiis into the air as they celebrate after their Italian Serie A soccer match against Inter Milan at the San Paolo stadium in Naples May 15, 201
Foto: 'GIAMPIERO SPOSITO'
01.11.2015.
u 13:10

'Kad želim kupiti odličnog igrača sramim ga se provesti stadionom. Neki se žale da njihove žene ne mogu na WC. Ni ja nikad ne idem na San Paolu jer se bojim.'

Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis želi potpuno promijeniti stadion San Paolo jer "na njemu nitko ne želi boraviti".

- Sramim se kada protivničke momčadi dolaze u Napulj. Ali i ja sam gost na stadionu jer on je u vlasništvu grada. Pozivam zato gradske čelnike da zajedno sjednemo za stol i razgovaramo kako da to promijenimo - započeo je De Laurentiis pa dodao:

- Kad želim kupiti odličnog igrača sramim ga se provesti stadionom. Neki se žale da njihove žene ne mogu na WC. Ni ja nikad ne idem na San Paolu jer se bojim.

De Laurentiis je spreman uložiti dvadeset milijuna eura, ali mu to gradski čelnici ne dopuštaju.

- Ne moram nikome ništa dokazivati, ali oni me ismijavaju kad im to govorim. Svi imaju neki svoj interes i zato ne znam kako dalje, ali ova situacija nije održiva.

>> Revolucionar na čelu Napolija: Ukinimo Ligu prvaka!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije