Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MMA BORKINJA

Atraktivnoj Juliji je otac Hrvat, ali ona nastupa za Crnu Goru

instagram
12.02.2021.
u 09:48

Mnogi misle da sam bila u prometnoj nesreći kada vide moje ožiljke na tijelu. Kada im kažem da sam se borila protiv tigra, mnogi misle da nisam normalna. Puštam im da tako misle otkrila je Julija Pajić

Crnogorka rođena u Njemačkoj , Julija Pajić (23), mnogima je zapela za oko kada je prošle godine slavila u meču protiv muškarca po imenu Stefan Scholz.

Ona je jedna od osam borkinja PFL-a koja će se na turniru te organizacije boriti za milijun dolara, a za Pajić se očekuje da bi mogla biti jedna od onih koje će šokirati ostatak konkurencije u lakoj kategoriji.

Do sada je odradila odradila tri profesionalne borbe u kojima je dva puta slavila nokautom i jednom 'submissionom'.

Njezin pokojni otac je Hrvat iz Tuzle, a majka Biserka iz Crne Gore.

-  Nijemci su pokušali učiniti sve da se borim pod njihovom zastavom, ali to me ni najmanje ne zanima. Oni su hladni, mi Balkanci smo drugačija sorta. U Frankfurtu je život dobar, treniram dvaput dnevno. Volim i ljeti doći u svoje selo, tamo spavam s kokošima -  rekla je Julija u jednom od intervjua.

Tijelo joj je puno velikih ožiljaka na što se ona zna našaliti:

- Mnogi misle da sam bila u prometnoj nesreći kada vide moje ožiljke na tijelu. Kada im kažem da sam se borila protiv tigra, mnogi misle da nisam normalna. Puštam im da tako misle otkrila je Julija Pajić u jednom intervjuu.

Zbog svojih tetovaža, dobro građenog tijela i prodornog pogleda prati ju 17.000 pratitelja na Instagramu, a vjerojatno će brojka još rasti, osobito ako osvojit milijun dolara.


>> Pogledajte kako je svladala navodnog zaštitara.

Ključne riječi

Komentara 3

YO
yopi
18:41 12.02.2021.

joj sto su meni tetovaze gadne,pogotovo na zeni

FA
fajlpz
16:38 12.02.2021.

Ma kakav zaštitar?OVO JE NEKI PROLAZNIK

BE
belototo
13:45 12.02.2021.

kakve veze ima kaj joj je stari hrvat? zakaj bi svi morali automatski predstavljati hrvatsku? svasta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije