Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapeo u kvalifikacijama

ATP Umag: Kristijan Mesaroš bez glavnog turnira

Kristijan Mesaroš
Slavko Midzor/PIXSELL
17.07.2016.
u 13:33

Mesaroš je jedini nastup na ATP turniru imao 2012. na Zagreb Indoorsu, gdje je nastupio s pozivnicom i u 1. kolu izgubio od Nizozemca Robina Haasea.

Hrvatski tenisač Kristijan Mesaroš (ATP - 481.) nije uspio izboriti mjesto u glavnom ždrijebu 27. izdanja umaškog ATP turnira, gdje ga je u nedjeljnom, posljednjem kvalifikacijskom kolu zaustavio Brazilac Andre Ghem (ATP - 209.).

Brazilac je svladao 28-godišnjeg Mesaroša s 2-6, 6-3, 6-1 te ga tako spriječio da se prvi put u karijeri kvalificira za nastup na ATP turniru. Prije tri godine je u Umagu također bio na korak do plasmana u glavni ždrijeb, ali je u tie-breaku trećeg seta izgubio od Srbina Dušana Lajovića.

Mesaroš je jedini nastup na ATP turniru imao 2012. na Zagreb Indoorsu, gdje je nastupio s pozivnicom i u 1. kolu izgubio od Nizozemca Robina Haasea.

Uz Brazilca Ghema iz kvalifikacija su se do glavnog ždrijeba ovogodišnjeg Konzum Croatia Opena u Umagu probili Španjolac Lopez-Perez, Austrijanac Linzer i Srbin Čačić. U glavnom turniru će zaigrati trojica hrvatskih tenisača, sva trojica s pozivnicom organizatora: Franko Škugor će igrati protiv Talijana Thomasa Fabbiana, Nino Serdarušić protiv Rusa Tejmuraza Gabašvilija, a Nikolu Mektića čeka Argentinac Leonardo Mayer.

Prvi nositelj umaškog turnira je Urugvajac Pablo Cuevas, a drugi je Portugalac Joao Sousa. Mečevi glavnog turnira započinju u ponedjeljak

Komentara 1

GE
genex
16:49 17.07.2016.

..mesaroš je igrač koji je osvojio preko 20 itf futures turnira i igrač prema kojem je hts napravio najviše nepravde u smislu da nikad nije dobio neku ozbiljniju potporu..ima igrača da ih sad ne spominjem koji su od hts dobijali hrpe wild cart-ova i ništa nisu napravili a ovog čovjeka zakidaju cijelu karijeru iako je na zemlji u hrvatskoj možda od njega jači samo čilić..meski, lave, drži se..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije