Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENIS

ATP ljestvica bez većih promjena, Ćorić najbolji Hrvat

Borna Ćorić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
11.11.2019.
u 13:39

Vrh ljestvice je bez promjena. Prvi je Španjolac Rafael Nadal, drugi je srpski tenisač Novak Đoković, a treći Švicarac Roger Federer

Borna Ćorić, Marin Čilić i Ivo Karlović su na najnovijoj ATP ljestvici koja je objavljena u ponedjeljak zadržali prošlotjedne pozicije.

Ćorić je tako i ovaj tjedan 28. tenisač svijeta, dok je Ćilić ostao na 39. poziciji na ljestvici na kojoj je minimalan broj promjena. Ivo Karlović je također ostao na 106. poziciji, dok je Viktor Galović pao 11  mjesta i sada je 254. tenisač svijeta, a Borna Gojo je pao dva mjesta, na 281. poziciju.

Vrh ljestvice je bez promjena. Prvi je Španjolac Rafael Nadal, drugi je srpski tenisač Novak Đoković, a treći Švicarac Roger Federer.

Komentara 1

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
13:48 11.11.2019.

Ćilić nije na popisu za predstojeći davis kup posvetio se pisanju knjige " kako s drugog na 39 mjesto ATP ljestvice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije