Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMERA

Atleticu tek bod s dva igrača više

Diego Forlan
Reuters
24.10.2009.
u 20:55

Nogometaši Atletico Madrida nastavljaju s blijedim izdanjima u španjolskom prvenstvu ove sezone. U utakmici 8. kola propustili su na svom Vicente Calderonu pobijediti Mallorcu (1:1), unatoč velikoj brojčanoj nadmoći.

Već od 26. minute Atletico je igrao s jednim igračem više nakon što je Josemi igrao rukom u kaznenom prostoru, te tako zaradio drugi žuti karton.

Činilo se u tom trenutku kako sva voda ide na mlin Atleticu, budući je istovremeno dosuđen i jedanaesterac. Međutim, udarac Diega Forlana s bijele točke bio je neprecizan, te je lopta otišla pokraj desne vratnice.

Nakon promašenog penala, Atletico je nastavio pritiskati gol gostiju, a njihova je brojčana nadmoć i bolja igra došla do izražaja u 52. minuti iz novog dosuđenog jedanaesterca. Situacija je bila jednaka kao kod prvog jedanaesterca, samo je ovoga puta rukom u kaznenom prostoru igrao Ivan Ramis, koji je dobio drugi žuti karton, a Forlanov je udarac pronašao put do mreže Mallorce za vodstvo 1:0.

Atletico je do kraja utakmice imao još brojne nerealizirane prilike, ali kako to obično biva, momčad koja ih ne iskoristi biva kažnjena. Mallorca je tako s dva igrača manje došla do boda golom Borje Valera iskosa s lijeve strane s nekih osam metara u posljednjim trenucima susreta.

Primera, 8. kolo:

Atletico Madrid – Mallorca 1:1 (Forlan 52-11m / Valero 90)

Sevilla – Espanyol (kasnije)

Sporting Gijon – Real Madrid (kasnije)

Redoslijed: 1. Barcelona 19 (-1), 2. Real Madrid 18 (-1), 3. Sevilla 15 (-1), 4. Deportivo la Coruna 15 (-1), 5. Mallorca 14...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije