Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S europskih terena

Atletico u gostima nadigrao Huescu, Borussia D. nadjačala Leipzig

Atletico Madrid
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
19.01.2019.
u 22:46

Nikola Kalinić zbog zdravstvenih problema nije bio u sastavu Atletica

U 20. kolu španjolskog nogometnog prvenstva Atletico Madrid je u gostima dobio posljednjeplasiranu Huescu s 3-0. Nikola Kalinić zbog zdravstvenih problema nije bio u sastavu Atletica, za koji su pogotke zabili Lucas Hernández (31), Santiago Arias (52) i Koke (71).

U derbiju kola Real Madrid je u subotu na Santiago Bernabeu protiv Seville slavio s 2-0, a najbolji svjetski nogometaš Luka Modrić je drugo kolo zaredom bio strijelac za Real.

>> Pogledajte kakvu je godinu imao Luka Modrić

Nakon mjesec dana zimske pauze nastavljeno je natjecanje u Bundesligi, a u derbiju 18. kola vodeća Borussia Dortmund je u subotu u gostima svladala Leipzig s 1-0 pogotkom Axela Witsela u 19. minuti. Tako je Borussia zadržala šest bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Bayern.

Nogometaši Monaca i dalje srljaju  prema drugoj ligi, nakon što su u susretu 21. kola francuskog prvenstva na svom travnjaku izgubili od Strasbourga s 1-5 produživši niz bez domaće pobjede u Le Championnatu na 11 utakmica.

Momčad iz Kneževine ove sezone nije upisala niti jednu domaću pobjedu, u 11 susreta ostvarila je četiri neodlučena ishoda i sedam poraza i sve je bliže selidbi u niži rang natjecanja.

A francuski prvak PSG pobijedio Guingamp s čak 9-0. Guingamp je prije deset dana šokirao Parižane pobijedivši u četvrtfinalu Liga kupa na Parku prinčeva s 2-1, no PSG im je sada uzvratio s 'kamatama'.

U jednoj od najuvjerljivijih pobjeda u povijesti kluba po tri gola zabili su Kylian Mbappé (37, 45, 80) i Edison Cavani (59, 66, 75), dva puta se među strijelce upisao i Neymar (11, 68), a pogodak je postigao i Thomas Meunier (83).

Rekordnu pobjedu PSG je ostvario u veljači 1994. kada je u Kupu pobijedio Cote Chaude s 10-0.

PSG vodi na ljestvici s 53 boda, 13 više od Lillea, no pariški sastav ima i dvije utakmice manje. Guingamp je na začelju s 14 bodova, dok je Monaco stepenicu više s bodom više.

Atletico Madrid
1/5

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije