Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska liga

Atletico i Real igrali bez pogodaka, Barca otišla na deset bodova razlike

Atletico Madrid - Real Madrid
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
18.11.2017.
u 23:00

Luka Modrić je za Real odigrao cijeli susret pruživši solidnu partiju, dok Šime Vrsaljko nije bio u sastavu Atletica

U derbiju 12. kola nogometnog prvenstva Španjolske Atletico je u subotu na svom stadionu Metropolitano protiv Real Madrida odigrao 0:0.

U utakmici s malo prilika, prva se je ukazala napadaču Atletica Angelu Correi, koji je u 3. minuti promašio "mrtvu šansu". Do kraja prvog poluvremena dva puta zaprijetio je Real, u 32. minuti neprecizan je bio Toni Kroos, a u 37. Ramosov pokušaj glavom završio je pored vratnice.

Atletico Madrid - Real Madrid
1/8

U drugom dijelu po jedna prilika sa svake strane. U 79. minuti Kevin Gameiro je lobao vratara, ali je Varane spasio mrežu Reala izbacivši loptu s gol-linije, dok je u 89. udarac Cristiana Ronalda u posljednji trenutak uspio blokirati branič Atletica Lucas Hernandez.

Luka Modrić je za Real odigrao cijeli susret pruživši solidnu partiju, dok Šime Vrsaljko nije bio u sastavu Atletica.

Vodeća Barcelona je rutinski sa 3:0 kao gost svladala Leganes. Prva dva pogotka za Barcelonu postigao je Luis Suarez (28, 60), a konačni rezultat postavio je Paulinho (90). Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić odigrao je svih 90 minuta za Barcelonu.

Barcelona ima 34 boda, a Real i Atletico zaostaju već deset bodova.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Komentara 1

BM
branko.mihalic1
09:43 19.11.2017.

trebali bi smjena trenera u Realu dosta pogreška i to kod prodaje igrača i to se vraća

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije