Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNO

Atletičarka skočila u dalj i ostala bez - perike

Foto: Printscreen Youtube
16.06.2017.
u 15:40

- Ovo nikad ranije nisam vidio. A vjerujem i da bi ona željela da ovo nismo vidjeli. Ova će se snimka ponavljati i ponavljati - rekao je komentator prijenosa.

Scena s mitinga atletske Dijamantne lige nasmijala je sve koji su pratili prijenos iz Osla. Nigerijska atletičarka Blessing Okagbare kod skoka u dalj je izgubila periku koja je završila u pijesku. 28-godišnja Okagbare nakon toga je mirno pričekala da suci izmjere skok i vratila periku na glavu.

- Ovo nikad ranije nisam vidio. A vjerujem i da bi ona željela da ovo nismo vidjeli. Ova će se snimka ponavljati i ponavljati - rekao je komentator prijenosa.

Okagbare je na kraju završila na sedmom mjestu s rezultatom 6,48 m, dok je najbolja bila Amerikanka Tianna Bartoletta (6,79 m).

Nigerijku Okagbare zbog svestranosti mnogi uspoređuju s Carlom Lewisom, koji je bio podjednako dobar na 100 i 200 metara te u dalju. Nigerijka je na SP-u osvojila dvije medalje: srebro u dalju i broncu na 200 metara, a odlična je i na 100 metara i u troskoku. Na OI u Pekingu 2008. kao 19-godišnjakinja osvojila je brončanu medalju u dalju. Nastupala je i na zagrebačkom Hanžeku.

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije