Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE JEDINI

Artreta tek najavio čistku, a Kolašinca već 'spakirali' put Njemačke

FILE PHOTO: Premier League - Arsenal v Manchester United
Toby Melville/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
31.12.2020.
u 23:30

- Mnogo je igrača koje ćemo poslati na posudbu... to nam je u ovom trenutku prioritet zato što ne možemo izdržati toliku brojnost na pojedinim pozicijama -  izjavio je Arteta na konferenciji za medije

Reprezentativac BiH Sead Kolašinac igrat će dokraja ove sezone u njemačkom Schalkeu kao posuđeni igrač Arsenala, objavio je klub iz Gelsenkirchena.

- Došao sam pomoći Schalkeu da osigura ostanak u Bundesligi, uvjeren sam da ćemo to osigurati - izjavio je 27-godišnji Kolašinac, koji igra na poziciji lijevog beka.

Slavni Schalke proživljava najveću krizu u povijesti jer je uvjerljivo zadnji na tablici, a Bundesligi je bez pobjede još od siječnja.

Kolašinac je seniorsku karijeru počeo u Schalkeu odakle je 2017. godine otišao upravo u Arsenal, gdje je odigrao 113 mečeva. Iako je rođen u Njemačkoj i ima njihovu putovnicu, njegovi roditelji su Bošnjaci porijeklom iz Plava u Crnoj Gori i Čapljine, a dosad ima 35 nastupa za BiH. 

Menadžer Arsenala Mikel Arteta najavio je u četvrtak da će mu u zimskom prijelaznom roku glavni zadatak biti pročišćavanje svlačionice zbog preširokog kadra i nagomilavanja igrača na pojedinim pozicijama. 

- Mnogo je igrača koje ćemo poslati na posudbu... to nam je u ovom trenutku prioritet zato što ne možemo izdržati toliku brojnost na pojedinim pozicijama -  izjavio je Arteta na konferenciji za medije uoči subotnjeg gostovanja kod West Bromwich Albiona.

- Nakon što to učinimo, vidjet ćemo hoće li biti prilike da se poboljšamo na nekim pozicijama, na čemu radimo s klupskim vodstvom.

Menadžer Arsenala ne misli da treba privremeno prekinuti ligaška natjecanja, iako je nekoliko utakmica otkazano zbog sve većeg broja zaraženih.

- Svi važeći protokoli, sve što činimo za vrijeme treninga i utakmica, uz činjenicu da igramo na otvorenom, sve to umnogome smanjuje rizik. Mislim da će biti uvedeno još više ograničenja, češće ćemo biti testirani kako bismo bili što efikasniji. Mislim da će to dati rezultata i da možemo nastaviti raditi - zaključio je Arteta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije