Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARŠAVIN

"Arsenalovi navijači mogu učiti od Liverpoolovih"

Andrej Aršavin
Reuters
17.11.2009.
u 20:06

Ruski nogometni reprezentativac i napadač londonskog Arsenala Andrej Aršavin ugrozio je svoje ''akcije'' kod navijača ''topnika'' zbog navodne izjave u kojoj se divi simpatizerima - Liverpoola.

- Naši navijači trebaju učiti od fanova ostalih engleskih klubova, a naročito onih Liverpoolovih - kaže Aršavin, koji je u Arsenal stigao iz ruskog Zenita u siječnju ove godine, a londonski klub je za njega platio odštetu od 16.5 milijuna funti.

Na početku smo spomenuli da je izjava ''navodna'', budući da je prenesena s - Liverpoolove službene stranice.

Prema tom izboru, Aršavin je ponudio i zgodnu informaciju kako je njegov suigrač u ruskoj reprezentaciji Juri Žirkov, koji je prošlog ljeta pojačao Chelsea, ''napunio gaće'' od navijača Manchester Uniteda kada je sa svojim bivšim klubom CSKA-om gostovao na Old Traffordu.

- Uplašio se navijača Manchester Uniteda, ali samo zato što još nije igrao protiv Liverpoola!

Aršavin, pak, ima odlične uspomene na Anfield. Kada je prvi puta igrao za Arsenal na tom kultnom stadionu, zabio je četiri gola u prvenstvenom dvoboju prošle sezone koji je završio rezultatom 4-4.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije