Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZARADILI VIŠE OD 300 milijuna

Arsenal završio u plusu 35 milijuna funti

Arsenal
Reuters
28.09.2009.
u 13:17

Arsenal, klub hrvatskog reprezentativca Eduarda da Silve, jedan je od rijetkih u svijetu koji je prošlu sezonu završio u plusu.

Prema izvještajima topnici su zaradili 313 milijuna funti što je 90 milijuna više nego sezonu ranije. Samo od ulaznica Arsenal je zaradio 100 milijuna funti čemu je itekako doprinijelo preseljenje na Emirates.

- Klub je u vrhunskoj poziciji za budućnost, a ja sam strahovito uzbuđen zbog mogućnosti koje su ispred nas - rekao je glavni direktor kluba Ivan Gazidis.

Navijači se nadaju da bi ova vijest mogla napokon navesti trenera Arsena Wengera da na Emirates dovede i neko zvučno pojačanje i odustane od svoje politike kupovanja mladih, nedokazanih igrača.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije