Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU ZADOVOLJNI

Arsenal uskoro dobiva novog trenera, u Man. Cityju ogorčeni

Mikel Arteta
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
19.12.2019.
u 18:55

U Manchester Cityju su ogorčeni načinom na koji je Arsenal "snubio" Artetu, ali neće mu stajati na putu. Doduše, Arsenal će morati platiti tri milijuna eura odštete.

Arsenal bi do kraja tjedna trebao dobiti novog trenera, a tu će ulogu preuzeti Mikel Arteta (37), bivši veznjak "topnika" i aktualni pomoćnik Pepu Guardioli u Manchester Cityju, objavili su u četvrtak britanski mediji.

 U Manchester Cityju su ogorčeni načinom na koji je Arsenal "snubio" Artetu, ali neće mu stajati na putu. Doduše, Arsenal će morati platiti tri milijuna eura odštete. 

 Arteta je bio ozbiljan kandidat za preuzimanje Arsenala i u ljeto prošle godine, kada je nakon 22 sezone klub napustio Arsene Wenger. No, vodstvo "topnika" tada se odlučilo za Unaija Emeryja.

Emery nije ispunio očekivanja i prije tri tjedna dobio je otkaz, a dužnost privremenog trenera preuzeo je Freddie Ljungberg. Britanski mediji navode da bi Arteta trebao potpisati s Arsenalom ugovor na tri i pol godine, te da bi mu plaća trebala biti na razini one koju je imao Emery, odnosno šest milijuna eura po sezoni.

 Arteta je nosio dres Arsenala pet godina (2011–2016) i u njemu je 2016. okončao igračku karijeru. Posljednje tri i pol godine je pomoćnik Pepu Guardioli u Manchester Cityju.

Ključne riječi

Komentara 1

IV
IvanMNECRO
19:48 19.12.2019.

Snubio!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije