Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Arsenal praktički osigurao prolaz, Roma lako protiv Šahtara

Europa League - Round of 16 First Leg - Olympiacos v Arsenal
Alkis Konstantinidis/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
11.03.2021.
u 23:37

Roma se na Olimpicu iznenađujuće lako obračunala sa Šahtarom (3-0), dok je Granada s 2-0 pobijedila norveški Molde.

Sraz Manchester Uniteda i Milana, nazvučniji par prvih utakmica osmine finala Europske lige, okončan je na Old Traffordu bez pobjednika, 1-1, dok su uvjerljive pobjede ubilježili Arsenal i Roma. 

Milan je u Englesku došao bez Zlatana Ibrahimovića, ali i bez Hrvata Ante Rebića i Marija Mandžukića, a poraz je izbjegao u drugoj minuti sudačke nadoknade golom danskog stopera Kjaera glavom nakon kornera. 

ManU je vodio od 50. minute preko Bjelokoščanina Amada Dialloa, a talijanskoj momčadi su na početku utakmice poništena čak dva gola.  

U Pragu su Slavia i škotski Rangers također odigrali 1-1. Domaći su vodili golom Rumunja Stanciu (7), a za Rangerse je izjednačio Šveđanin Helander (36). Borna Barišić je odigrao cijeli susret za novoga škotskoga prvaka. 

Villareal je s uvjerljivih 2-0 slavio u Kijevu protiv Dinama, dok je Ajax u Amsterdamu tek u drugom dijelu slomio Young Boyse (3-0). 

Arsenal je slavio u gostima kod Olympiacosa s 3-1 i praktički osigurao prolaz. Topnici su poveli preko Norvežanina Odegaarda, da bi početkom drugog dijela za Grke poravnao El Arabi. Londonska momčad ipak je pokazala kvalitetu u Pireju, a pobjedu su im donijeli Gabriel i Egipćanin Elneni.   

Roma se na Olimpicu iznenađujuće lako obračunala sa Šahtarom (3-0), dok je Granada s 2-0 pobijedila norveški Molde

Ključne riječi

Komentara 1

FR
freeshooter
01:59 12.03.2021.

Stvarno nismo imali sreće sa žrijebom, najteži protivnik, no iako smo po teretom impresija odigrali loše, rezultat nam je još aktivan, i ako u Zagrebu budemo pravi, a hoćemo, sve je moguće, nekako vjerujem u to i prolazak, i susret sa nekim od ovih ekipa, a tada bi nam bilo i još lakše igrati...do kraja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije