Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERSHIP

Arsenal pobjedom na vrh; Kallström stigao ozlijeđen u klub

Arsenal
Foto: Reuters (Ilustracija)
02.02.2014.
u 18:52

Kolo će u ponedjeljak derbijem kompletirati Manchester City i Chelsea, pa je Arsenal ovom pobjedom skočio na vrh ljestvice sa 55 bodova, dva više od drugog Cityja i pet više od Chelseaja.

Arsenal je u drugoj utakmici 24. kola Premiershipa pobijedio Crystal Palace 2:0 i tako barem na 24 sata opet zasjeo na vrh prvenstvene ljestvice.

'Topnici' su lomili otpor gostiju sve do početka nastavka kada je na asistenciju Cazorle zabio Oxlade-Chamberlain. Isti je igrač zabio i drugi gol Arsenala, a dogodilo se to u 73. minuti. Ovog puta asistent je bio Giroud.

Kolo će u ponedjeljak derbijem kompletirati Manchester City i Chelsea, pa je Arsenal ovom pobjedom skočio na vrh ljestvice sa 55 bodova, dva više od drugog Cityja i pet više od Chelseaja.

Kallström stigao ozlijeđen

Arsenal je zadnjeg dana prijelaznog roka u svoje redove doveo švedskog veznjaka Kima Kallströma, a iako su se engleski mediji raspisali kako se on ozlijedio na prvom treningu 'topnika', to se dogodilo već ranije. Naime, Šveđanin se ozlijedio igrajući nogomet na plažu u Abu Dhabiju prošlog tjedna.

U Arsenalu su za ozljedu znali, ali su ga unatoč tome odlučili potpisati.

>> Velika greška Kolo Tourea uzela Liverpoolu sva tri boda
>> Kakav peh: Jedino pojačanje Arsenala se ozlijedilo na prvom treningu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije