Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLESKA LIGA

Arsenal napokon pobijedio, 'žrtva' je bila West Bromwich

Arsenal
Reuters/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Goal
29.11.2014.
u 16:23

Pobijedili su 1:0 golom Welbecka i ako se uračuna pobjeda protiv Borussije, moglo bi ovo značiti da je Wengerova momčad prekinula mini krizu.

Arsenal je golom Dannyja Welbecka slavio 1:0 na gostovanju kod WBA. U 12. minuti u izglednoj prilici našao se Cazorla, ali je njegov udarac s ruba šesnaesterca u posljednji trenutak blokirala obrana domaćina.

Giroud je u 25. minuti izborio slobodan udarac na 25 metara od gola WBA, međutim udarac Alexisa Sancheza nije probio živi zid. U nastavku akcije Welbeck se nekako našao sam pred Fosterom, ali u je vratar domaćina to fenomenalno obranio. Samo tri minute kasnije Foster je nevjerojatno pogriješio izvan kaznenog prostora na desnoj strani, Giroud mu je uzeo loptu, ali je njegov udarac iz prve otišao paralelno s golom.

>> Ocjene igrača pogledajte na Goal.com

I u 37. minuti prilika topnika dogodila se nakon pogreške domaćina, ovog puta Wisdoma. Lopta je došla do Ramseya, ali njegov udarac s ruba šesnaesterca prohujao je tik uz vratnicu. Chambers je u 51. minuti dao odličnu loptu u prostor za Ramseya, koji je pucao iz prve iskosa s desne strane, ali pokraj gola.

Arsenal je do zasluženog vodstva stigao u 61. minuti. Bljesnula je kontra topnika, Cazorla je dobio loptu na lijevoj strani i ubacio u sredinu, gdje je loptu dočekao Welbeck i loptu glavom pospremio u mrežu za 1:0.

Domaćin je u 82. minuti mogao do izjednačenja, ali udarac Berahina zaustavila je greda. Nova velika prilika za WBA dogodila se u 90. minuti, ali je udarac Gardnera u posljednji trenutak obrana topnika odbila u korner. Rezultat se do kraja nije mijenjao pa su topnici prekinuli negativan niz od dva poraza.

>> Wenger: Izgleda da Chelsea nitko ne može zaustaviti u pohodu na naslov

Komentara 1

NE
nenasjedajte
19:39 29.11.2014.

zrtva je bila, nasa vjerna bila samoposluga... gdje vecernji trazi ove novinare? na placu? sajmistu? to neciji roditelji u mirovini pisu za vecernji? ni krivi ni duzni... u cem je stvar? zar je ovo zaista vrhunac od on-line novinarstva sto hrvatska moze ponuditi... ili nepismeno, ili mutavo do bola, ili laze... pa sad ljudi birajte.. katastrofa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije