Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
01.03.2018. u 22:37

Manchester City je u zaostaloj utakmici 28. kola Premierlige slavio protiv Arsenala s 3:0. Plavci su tako ponovili rezultat od nedjelje kada su topnike svladali u finalu Liga kupa.

City je na Emiratesu posao riješio u prvoj pola sata kada je zabio dva tri gola. Strijelci su bili Bernardo Silva (15), David Silva (28) i Sane (32).

Arsenal je utakmicu mogao učiniti zanimljivijom početkom nastavka, no Emerick Aubameyang u 53. minuti nije iskoristio jedanaesterac. Njegov udarac obranio je vratar Ederson. City je nakon toga kontrolirao susret i mirno upisao nova tri boda.

Građanima je to bila treća pobjeda nad Arsenalom ove sezone, dok je topnicima ovo prva domaća utakmica u Premiershipu u kojoj su primili tri gola u prvom dijelu.

City (75) ima 16 bodova više od drugoplasiranog Uniteda (59) i moralo bi se dogoditi pravo čudo da ne osvoji naslov. Treći je Liverpool sa 57 bodova, Tottenham na četvrtoj poziciji ima 55 bodova, a zatim slijede Chelsea (53) i Arsenal (45).

Komentara 1

BM
branko.mihalic1
08:39 02.03.2018.

To kad imaju nesposobnog trenera već godinama a imali su dobre igrace to je promjer kako trener može unistit klub a i uprava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije