Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNited želi Modrića

Arsenal kupuje Vrsaljka

\'04.11.2010., stadion Jan Breydel, Brugge, Belgija - Europska liga, skupina D, Club Brugge - Dinamo Zagreb. Sime Vrsaljko.  Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL\'
Sanjin Strukic/PIXSELL
04.12.2010.
u 20:44

Wenger je spreman ostaviti Šimu još neko vrijeme u Dinamu!

Šime Vrsaljko, mladi 19-godišnji desni bočni, mogao bi postati novi igrač Arsenala te tako nakon Eduarda da Silve drugi nogometaš koji bi iz Maksimira stigao na Emirates. Zdravko Mamić je dosad spominjao oba manchesterska kluba, no čini se da je posve realna opcija odlaska u London. Vrsaljko bi ove zime bio prodan momčadi Arsena Wengera, ali bi i dalje igrao za modre. Gotovo sigurno do ljeta, a možda i cijelu godinu.

Manchester, a ne Barca

– Osobno mislim da bi za njega bilo dobro da još neko vrijeme u Maksimiru. Mlad je, ima velik potencijal te stoga ne treba previše žuriti. Čuo sam da postoji takva opcija, no to sve češće rade veliki klubovi – govori nam Marko Naletilić, najutjecajniji hrvatski nogometni menadžer.

Sammir je također zanimljiv, ali Mamić je decidiran u stavu da ga ne pusti. A čini se da je pred realizacijom odlazak Senijada Ibričića iz Hajduka.

– Čuo sam da je Hajdukov predsjednik otišao u Istanbul. Ljetos su imali ponudu Galatasarayja od šest milijuna eura i nisu ga htjeli prodati, vidjet ćemo kako će biti sada. Što se cijene tiče, ne vjerujem da je ona pala jer ponuda Turaka stigla je prije nego što je Ibričić zaigrao u skupinama Europa lige.

– Luka Modrić u ovom je trenutku najtraženiji hrvatski nogometaš. I to u Engleskoj i Španjolskoj. U našim krugovima svi su uvjereni da će Luka završiti u Manchester Unitedu kao zamjena za Paula Scholesa.

Koliko danas vrijedi Modrić?

– Ha, ja uvijek kažem koliko ga je netko spreman platiti. Sigurno da odšteta ne bi bila manja od 25 milijuna eura. Luka je danas igrač top klase, zabija u Ligi prvaka, rješava utakmice.

Manchester, a ne Barca

Želi li ga Barcelona?

– Koliko znam, ne želi, iako je igrač koji bi prema profilu mogao igrati u Barceloni.

Niko Kranjčar je u Redknappovu hladnjaku. Za njega bi spas bio da promijeni sredinu.

– Znam da je HSV bio zainteresiran za njega, ali kako sam radio Pletikosin transfer u Tottenham, znam da ga Redknapp ne želi olako pustiti. Naime, i ne bi ga Tottenham pustio za bilo kakve novce.

S Rakitićem je malo drukčija situacija. Naime, nije želio produljiti ugovor i sada ga trener Magath drži na ledu.

– Rakitić ima švicarsku putovnicu, dakle, nije igrač izvan EU. I Rakitić ima ponuda iz Italije, Španjolske. Njegova mladost je jak adut, standardan je reprezentativac i doista ime koje se vrti u mnogim menadžerskim pričama.

Komentara 15

TO
tonny555
00:55 05.12.2010.

Ko kupi Vrsaljka razočarat će me. Pa taj momak je očajan. Čuo sam da je Mamić reka da ga traži Barca hahahhah koji vic. To će bit veći promašaj od Lovrena u Lyonu koji se tamo svakodnevno sramoti i od strane francuskih medija proglašen za najgori transfer stoljeća. kako jadno

VO
vojvo
08:28 05.12.2010.

flak zašto u ovaj tekst uvlačiš naletiča kad svi znamo da je taj tekst naručio štimac kako bi još jednom napravio udar na dinamo da ne prođe dalje u europi , stvarno si jedno obično prodano govno koje smrdi na sve strane

JU
juma
21:15 04.12.2010.

Svicarska putovnica izjednacena je s putovnicama EU i ovo sto pise u clanku je tocno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije