Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠU STRANI MEDIJI

Arsenal i Inter u utrci za Vrsaljka: Nude 10-15 milijuna eura

Šime Vrsaljko (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
12.10.2013.
u 19:44

Engleski mediji opisuju Vrsaljkov razvoj u Genoi impresivnim i uspoređuju ga s Jarnijem i Srnom

Šime Vrsaljko na meti je Intera i Arsenala, pišu talijanski i engleski mediji. Bivši branič Dinama, aktualni igrač Genoe očito je otkako je prešao u Serie A, gdje igra standardno dobro, zainteresirao europske velikane.

\"On je prilagodljivi, moderni tip igrača koji bi unaprijedio bilo koju premijersligašku momčad\", pišu Englezi objašnjavajući da se Šimino ime izgovara kao \"Shi-may Ver-psycho\".

Dodaju kako je Šime desni bek no kako je za hrvatsku reprezentaciju do 17 godina igrao i na lijevoj strani.

\"Igrao sam čak i u sredini terena. Uspoređuju me s mnogo poznatih braniča, no ja želim igrati svoju igru\", prenose u tekstu Vrsaljkove riječi.

Dodaju kako je Vrsaljko sposoban pokrivati cijelu desnu stranu i davati energiju. S obzirom da je viši od prosječnog braniča, kažu kako je dobar i u zračnim duelima. Uzor mu je Barcelonin Dani Alves.

Cijena koja se spominje u kontekstu Vrsaljkovog transfera je deset i 15 milijuna eura, a iz Dinama je otišao za četiri milijuna eura. Šime ima ugovor s Genoom do lipnja 2017. godine.

Mirror u tekstu podsjeća kako je Hrvatska izrodila sjajne igrače poput Roberta Jarnija i Darija Srne.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije