Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Arsenal dočekuje Borussiju D. sa 35 milijuna eura za Götzea

mario gotze
NPH/Pixsell
23.11.2011.
u 11:40

Barcelona je na utakmicu doputovala bez pomoćnog trenera Tita Vilanove, najpoznatijeg po sukobu s Mourinhom. Vilanova mora na hitnu operaciju tumora na parotidnoj žlijezdi.

Milan i Barcelona u 5. kolu Lige prvaka ponovno će odmjeriti snage. Zlatanu Ibrahimoviću, igraču Milana, to je prilika da se osveti bivšem klubu iz kojeg je morao otići nakon samo jedne godine igranja, a na koji se poslije toga često obrušavao u medijskim istupima.

 - Igrati protiv bivše momčadi nije ništa posebno. Naravno da je emocionalno, velika je to utakmica, ali na kraju krajeva utakmica je to kao i svaka druga. Nema potrebe da je previše napuhavamo - rekao je Ibrahimović uoči utakmice, ali ipak priznao:

- Bez sumnje, igramo protiv najbolje momčadi na svijetu.

Barcelona je na utakmicu doputovala bez pomoćnog trenera Tita Vilanove, najpoznatijeg po sukobu s Mourinhom. Vilanova mora na hitnu operaciju tumora na parotidnoj žlijezdi, najvećoj od triju parnih žlijezda slinovnica.

Barcelona o tome nije željela davati više informacija do završetka operacije.

Arsenal će ugostiti dortmundsku Borussiju koja dolazi na krilima pobjede protiv Bayerna. Tom prilikom, pišu engleski mediji, Arsenal će početi pregovore s Borussijom o njegovoj zvijezdi Mariju Götzeu. Londonski je klub za 19-godišnjaka spreman izdvojiti čak 35 milijuna eura.

Zenit će u derbiju skupine G na svom stadionu dočekati APOEL, koji bi pobjedom postao prva ciparska momčad u povijesti koja je došla do drugoga kruga najelitnijeg natjecanja. U prvom susretu Ciprani su preokretom slavili 2:1.

Branič Zenita Lombaerts ne razmišlja o "osveti".

- Bitno je da odemo dalje, o "osveti" ne razmišljamo.

APOEL bi pobjedom nad Zenitom postao prva ciparska momčad koja je uspjela ući u drugi krug natjecanja.

Komentara 3

VI
virovitica
15:22 23.11.2011.

Arsenal niti jednog igrača nije platio više od 15 milijuna... ovaj neslov je bajka za malu djecu. (kakav novinar)

ZD
Zoran-Düsseldorf
16:31 23.11.2011.

Nije bajka za malu decu,oficijelno je Arsenal ponudio 40 miliona evra za Götzea,to je izjavijo Gospodin Watzke(predsednik kluba),na TV u jednom intervjuu.

Avatar Idler 3
Idler 3
17:01 23.11.2011.

Götze je stvarno odličan igrač. Zločesti bi rekli \"nevjerojatno lucidan za jednog Nijemca\" al ipak i mene iznenađuje ova ponuda Arsenala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije