Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET POČINJE Ruski napadač bio je najtraženiji igrač ovoga ljeta

Aršavin dobio zeleno svjetlo za odlazak iz Zenita

10.11.2008.
u 21:29

Andrej Aršavin, napadač ruskog Zenita koji se nogometnoj javnosti predstavio inspiriranim nastupima u Kupu Uefa kojeg je Zenit prošle sezone i osvojio, te Europskom prvenstvu u Austriji i Švicarskoj napokon je dobio zeleno svjetlo za odlazak iz kluba.

Ova informacija će u status pripravnosti baciti mnoge europske klubove koji su se ovoga ljeta svim silama borili za potpis omalenog Rusa. Najuporniji među njima bio je Tottenham, ali sapunica se okončala dolaskom jednog drugog Rusa na White Hart Lane. Riječ je o Romanu Pavljučenku, jednako skupo plaćenom igraču, ali isto tako i igraču čiji klub nije zadavao toliko problema Tottenhamu kao što su to radili nemilosrdni pregovarači Zenita.

Međutim, najava Aršavinova odlaska opet bi na White Hart Laneu mogla podići uzbunu, iako sada nema Juande Ramosa, ali teško je za povjerovati kako bi Harry Redknapp rekao "ne" kvalitetnom napadaču što Aršavin svakako je. Da tu ima istine, točnije da Aršavin ipak u siječnju može napustiti klub potvrdio je i trener Zenita Dick Advocaat.

- Kao trener mislim da bi Aršavin morao dobiti priliku da se okuša u nekom drugom klubu. To bi bilo najbolje rješenje, i za nas i za igrača. Doživjeli smo mnogo lijepih trenutaka, ali možda je vrijeme da se rastanemo - kazao je nizozemski strateg koji je prošloga tjedna dogovorio novi ugovor s klubom.

Upravo zbog toga njegova izjava ima veliku težinu, jer ako trener koji i dalje namjerava voditi momčad kaže kako je vrijeme da Aršavin ode, onda je jasno kako u glavi već ima viziju nekog novog Zenita, bez svog najboljeg igrača. Pitanje je samo jesu li pregovarači Zenita popustili?

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije