Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINALE

Šterbik: Žao mi je Cindrića, nije mogao sam

Španjolska - Francuska
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/8
28.01.2018.
u 09:10

- Kada sam se put čuo s ljudima iz Saveza, rekli su da hitno dođem. Nije bilo direktnog leta za Zagreb pa sam morao preko Ljubljane.

Rukometaši Španjolske pokušat će protiv Švedske večeras u zagrebačkoj Areni (RTL, 20.30 sati) peti put doći do zlatne medalje na Europskom prvenstvu. Gubili su sva četiri prethodna finala, a na drugoj strani Švedska ima iza sebe također četiri finala, ali sve četiri pobjede.

Jedno od četiri španjolska finala, ono prije dvije godine, izgubio je i Arpad Šterbik, trenutačni vratar Vardara koji je doslovce iz aviona došao na polufinalni susret protiv Francuza (zamijenio ozlijeđenog Pereza) i obranio tri od pet sedmerca.

Španjolska - Francuska
1/10

– Čuo sam da nema ulaznica za finale pa mi je ovo bila jedina šansa da gledam iz prvog reda – našalio se Šterbik, kojeg je poziv dočekao u Skopju.

– Baš sam krenuo na liječnički pregled. Nisam imao pojma da se ozlijedio Perez. Prvi poziv sam dobio ujutro, ali se nisam mogao javiti. Tada sam pomislio da možda nešto nije u redu sa španjolskim vratarima. Kada sam se put čuo s ljudima iz Saveza, rekli su da hitno dođem. Nije bilo direktnog leta za Zagreb pa sam morao preko Ljubljane.

Ispalo je da ste lagano prošli Francuze u polufinalu.

– Pa možemo i mi imati jedan dobar dan u životu. Eto, ispalo je da su me krenuli sedmerci, a moram pohvaliti i Corralesa, koji je sjajno branio, posebice u trenucima kada su Francuzi počeli stizati rezultat – istaknuo je Šterbik i dodao:

– Finale? Šveđani igraju moderni rukomet, bit će teško.

Hrvatska na EP-u?

– Malo sam gledao, malo nisam. Žao mi je zbog mojih suigrača iz Vardara, Cindrića, Čupića i Karačića, što se nismo sreli u finalu. Puno je nedostajao Duvnjak pa se Cindrić jako puno trošio – zaključio je Šterbik. 

Komentara 1

GU
General_U
14:06 28.01.2018.

nije mogao sam zbog njega smo izgubili od francuza, a i protiv šveđana totalno podbacio...dvi najbitnije utakmice odigrao katastrofalno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije