Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boks

Arkanov sin nokautirao Petra Mrvalju i pobjedu posvetio ocu

Veljko Ražnatović
Foto: Instagram/Veljko Ražnatović
1/4
31.05.2019.
u 23:08

Ovo je za tatu - uzviknuo je Veljko dok je sudac nakon što je nokatuom srušio Mrvalju

U dvorani Ranko Žeravica u Novom Beogradu večeras je održan boksački spektakl na  kojem se Veljko Ražnatović borio protiv Petra Mrvalja.

Sina ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana nokautom je pobijedio hrvatskog boksača, a borbu je gledala i Veljkova majka Svetlana Ražnatović Ceca, te sestra Anastasija.

- Ovo je za tatu - uzviknuo je Veljko dok je sudac brojao Mrvalju.

Nekoliko dana uoči borbe tijekom emisije "Dobro jutro Srbijo" jedan od voditelja dobacio kako bi Mrvalj postao junak u Hrvatskoj kada bi pobijedio Ražnatovića.

- Pa ne znam bi li postao junak. Ovo je sport. Tko to više gleda - odgovorio je Ražnatović, koji je istaknuo da mu je Hrvat iz Čapljine do sada najveći izazov.

Veljko Ražnatović na prednjoj strani desne ruke ima tetovažu Gavrila Principa.

Ključne riječi

Komentara 25

JK
ja-kan
05:30 01.06.2019.

Pa taj Mrvalj je i odabran jer je Hrvat a teški luzer od 19 mečeva prije ovoga ima je više poraza nego pobjeda (10 poraza i 9 pobjeda). Nikakav borac ali je poslužio veličanju balavom sinu Cece i Arkana.

MA
Marinko2
00:23 01.06.2019.

Zašto promovirate sina ratnog zločinca? Zar nemate dosta svojega smeća? Da se razumijemo: Gavrilo je bio dijete kada je napravio atentat. Nije zavrijedio kako završio, a tko zna da li je bio svijestan svojeg postupka....

NE
Nenadnbgd
07:09 01.06.2019.

Mali se leči boksom i dobro je dok je tamo nego da je u kriminalu kao što je bio njegov tata. Realno nije do sada naleteo na nekog pravog boksera i meni deluje sve ovo više paradno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije