Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETVRTA LIGA

Pogledajte kako je izgledao prvi trening Arijana Ademija u Kustošiji

Arijan Ademi
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/20
27.01.2016.
u 10:20

Ademi je prije nekoliko dana istaknuo kako će i u Kustošiji davati sto posto, baš kakav je odnos imao dok je igrao za Dinamo.

Arijan Ademi nije dugo čekao, čim se kraju približila priča da bi mogao igrati u četvrtoligašu Kustošiji, igrač Dinama i makedonski reprezentativac otišao je u zapadni dio grada i pojavio se kod predsjednika Kustošije Vlade Babića.

- Malo nas je iznenadio, nismo ga odmah očekivali, ali svaka mu čast. I odmah je trenirao s momčadi, dečki su ga dobro prihvatili, a mi smo sretni da imamo takvog igrača – kazao je predsjednik Babić koji je dobio veliko pojačanje u utrci za ulazak u treću ligu.

Ademi je prije nekoliko dana istaknuo kako će i u Kustošiji davati sto posto, baš kakav je odnos imao dok je igrao za Dinamo.

>> Ademi otvorio dušu: Bio sam u šoku, a sada je četvrta liga moja realnost

Komentara 5

Avatar utunelu
utunelu
10:49 27.01.2016.

drzi se arijane proci ce i to

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
11:41 27.01.2016.

Ademi je prije nekoliko dana istaknuo kako će i u Kustošiji davati sto kuna balkanskoj sirotinji i uzimati stereoide i dodatno papati tablete, baš kakav je odnos imao dok je igrao za Dinamo.

Avatar germanikus
germanikus
15:11 27.01.2016.

EUJanez........pišeš o stvarima a ne znaš ni kako se ispravno piše...hihihihihih..pišeš ,,stereoidi,,stereoidi pa to ti nije glazba.... ..hihihihihihihi vidi se mentalno da si Slovenac!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije