Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESRETNI SU

Argentinski mediji se raspisali o Hrvatskoj: Likuju na našoj muci, evo što pišu

Foto: Reuters
1/5
23.01.2021.
u 21:01

- Ova je utakmica označila ne samo mogućnost stvaranja najveće pobjede u povijesti argentinskog rukometa, nego i nastavak sna o završnici SP-a. I oni su uspjeli. Sanjaju

Hrvatska muška rukometna reprezentacija izgubila je susret 2. kola skupine II drugog kruga Svjetskog prvenstva u Egiptu od Argentine sa 19-23 (12-12) i time praktički izgubila izglede za prolazak u četvrtfinale. Razlog? Sve. Jednostavno se poklopilo sve loše, od preblage obrane, do napada bez ideja, loše igre 1 na 1... Bolno, jako bolno. 

POGLEDAJTE VIDEO:

S druge strane, ogromna sreća za Argentinu. Slave kao da su osvojili prvenstvo. 

- Svjetsko prvenstvo u rukometu: Povijesna pobjeda Gladijatora, povijesan poraz Hrvata, piše Clarin.com pa dodaje: 

Colo Vainstein nije mogao suzdržati suze u 29. minuti i nekoliko sekundi. Još se igralo, ali on je plakao. Srušili smo europske viceprvake i svjetsku silu, ostavili ih na korak do četvrtfinala prvi puta u povijesti svjetskih prvenstava  - stoji u tekstu. 

- Egal na poluvremenu nije bio zaslužen sjajnom obranom i efektivnošću Argentinaca. Činilo se kao da je egal više nagrada povijesti imena Hrvatska -  smatraju. 

- Pobjeda protiv Katara u ponedjeljak značit će prolaz Gladijatora u četvrtfinale - zaključili su.

- Gladijatori sanjaju kvalifikaciju u završnicu Svjetskog prvenstva - piše Lanacion.com i dodaje:

- Ova je utakmica označila ne samo mogućnost stvaranja najveće pobjede u povijesti argentinskog rukometa, nego i nastavak sna o završnici SP-a. I oni su uspjeli. Sanjaju - piše isti portal.

 

Ključne riječi

Komentara 14

MO
montello
21:39 23.01.2021.

dobili su posteno tko je nama kriv sta igramo lose

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
22:23 23.01.2021.

Nekorektno je u naslovu napisano da Argentinci "Likuju na našoj muci". Oni likuju na svojoj pobjedi i što su savladali favoriziranu ekipu. Takav je šport. Svako se diči svojim uspjehom kad je autsajder.

Avatar Joejordan
Joejordan
21:18 23.01.2021.

Čuj likuju na našoj muci??pa šta bi trèbali?ljudi se vesele svojoj pobjedi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije