Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Copa America

Argentina i Čile zaključili nastup u skupini pobjedama

Argentina - Čile
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
15.06.2016.
u 10:14

Čile, branitelj naslova, igrat će u četvrtfinalu protiv Meksika u subotu.

Argentina i Čile sinoć su zaključili nastup u skupini D na Copa America pobjedama nad Bolivijom i Panamom.  

Argentina je upisala treću pobjedu, sinoć je u Seattleu sa 3-0 slavila protiv Bolivije, a u prva dva susreta bila je bolja od Čilea (2-1) i Paname (5-0).

''Gaučosi'', koji su već osigurali nastup u četvrtfinalu, nokautirali su Boliviju u 15 minuta. U 13. minuti u vodstvo ih je doveo Erik  Lamela, dvije minute poslije na 2-0 povećao je Ezequiel Lavezzi da bi u 32. minuti Victor Cuesta zaključio rezultat.

Lionel Messi u igru je ušao tek u 46. minuti, a njega i njegove suigrače u četvrtfinalu čeka Venezuela, jedno od iznenađenja turnira.

Čile je zaključio nastup u skupini pobjedom, sinoć je u Philadelphiji pobijedio Panamu sa 4-2. Po dva gola zabili su Eduardo Vargas (15, 43) u prvom poluvremenu i Alexis Sanchez u drugom (50,89). Golove za Panamu zabili su Miguel Camargo u 5. minuti i Abdiel Arroyo u 75.

Čile, branitelj naslova, igrat će u četvrtfinalu protiv Meksika u subotu.

Rezultati i ljestvica skupine D: 

Argentina – Bolivija 3-0  
Čile – Panama  4-2  

1. Argentina 3 3 0 0 10 1  9   
2. Čile     3 2 0 1 7  5  6   
-------------------------
3. Panama    3 1 0 2 4  10 3   
4. Bolivija   3 0 0 3 2  7  0   

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije