Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA OD SPEKTAKLA?

Argentina bira Srbiju ili Slovačku umjesto Hrvatske

Reprezentacija
Antonio Bronić/VLM
23.10.2009.
u 12:33

Po izvještajima Reutersa izgledno je kako će domaćinstvo prijateljske utakmice s Argentinom pripasti Slovačkoj ili Srbiji.

Posljednjih dana postojala je mogućnost da nogometaši Argentine 18. studenoga dođu u Zagreb, na prijateljski ogled protiv izabranika Slavena Bilića.

No, po izvještajima Reutersa izglednija su drukčija dva scenarija, odnosno prijateljski ogled Maradonine Argentine ili protiv Srbije ili protiv Slovačke tog datuma.

Trenutačno traju pregovori Argentinskoga nogometnog saveza s te dvije zemlje, a podsjetimo da je 14. studenoga Argentina već rezervirala za jednu prijateljsku utakmicu i to protiv Španjolaca u Madridu.

Isto tako, Njemački, ali i Argentinski nogometni savez, potvrdili su kako će te dvije momčadi u Münchenu, 3. ožujka iduće godine, odigrati prijateljski i pripremni ogled za Svjetsko prvenstvo kojem je sljedeće godine domaćin Južnoafrička Republika.

- Unatoč tomu što su imali problema za plasman na SP, Argentina uvijek ostaje jedna od najjačih nogometnih zemalja na svijetu - rekao je njemački izbornik Joachim Löw.

Podsjetimo da su te dvije momčadi igrale međusobno u četvrtfinalu posljednjega Svjetskog prvenstva, kojem je Njemačka bila domaćin. Nakon jedanaesteraca su dalje prošli nogometaši popularnog "elfa".

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
13:00 23.10.2009.

Ne......bira govna jer se boji poraza

IN
ingoman
12:45 23.10.2009.

Naravno,bira bolje!

OB
-obrisani-
13:15 23.10.2009.

Ha,ha, pa da 6:0 će im podići moral :) A tko je nama kriv što Srebrić nije pristao na njihove uvjete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije