Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKE

Argentina bez Messija srušila Talijane, Nigerija bolja od Poljske

Argentina Italija
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
23.03.2018.
u 22:55

Ronaldo je golovima u 92. i 95. minuti spasio Portugal, Kolumbija je kod Francuske okrenula 0:2 i slavila 3:2. Remi Njemačke i Španjolske

Uspješne su večeras bile momčadi koje Hrvatsku očekuju u skupini na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Argentina je bez Lionela Messija s 2:0 na Etihadu u Manchesteru bila bolja od Italije golovima Banege u 75. i Lanzija u 85. minuti.

Nigerija je u Wroclawu s 1:0 golom Mosesa iz jedanaesterca dobila Poljsku

Jedan gol bio je dovoljan i Englezima koji su golom Lingarda iz 59. minute dobili Nizozemsku u Amsterdamu. U Düssledorfu su Njemačka i Španjolska odigrali bez pobjednika 1:1. Furija je povela golom Rodriga u 6., a izjednačenje je Elfu donio Müller u 35.

Portugal je do 92. minute u Zürichu gubio od Egipta (Salah 56. minuta), a onda se ukazao Cristiano Ronaldo te golovima u 92. i 95. minuti donio pobjedu 2:1 europskom prvaku.

Francuska je na Stade de Franceu ispustila 2:0 te izgubila 3:2 od Kolumbije. Domaćin je nakon 26 minuta imao 2:0 golovima Girouda i Lemara, no Muriel, Falcao i Quintero donose veliki preokret gostima.

Mario Gavranović igrao je od 60. minute u pobjedi Švicarska kod Grčke 1:0. Dzemaili je zabio za pobjedu u 59. minuti.

Austrija je u Klagenfurtu uz dva gola Arnautovića te jedan Alabe s 3:0 dobila Sloveniju, dok je Srbija u Torinu s 2:1 izgubila od Maroka kojem su slavlje donijeli Ziyech i Boutaib. Za Srbe je pogodio Tadić.


 

Komentara 1

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
20:52 24.03.2018.

Moćna Austrija pokazala sloveniji da joj je mjestu na Balkanu doma uz tv ekrane.Molimo braćo za našu braću slovence da i njima krene te se kvalificiraju na neko svjetsko prvenstvo i da im premijeri vladaju do kraja mandata te da ne daju ostavke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije