Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legenda Tottenhama

Ardiles: Kada gledam Modrića kako igra, kao da vidim sebe

\'Tottenham Hotspur\'s Croatian player Luka Modric (L) vies with Chelsea\'s Ghanaian footballer Michael Essien during the Premier League football match between Tottenham and Chelsea at White Hart Lane
Reuters
14.01.2011.
u 21:26

Argentinska legenda i nekadašnji trener zagrebačkog Dinama Osvaldo Ardiles pohvalio je hrvatskog reprezentativca Luku Modrića i njegovu igru u Tottenhamu, u kojem je i on nekada igrao.

U razgovoru za jedan britanski medij, a na pitanje vidi li u momčadi Spursa nekog igrača koji po igri slični njemu, rekao je:

– To je Luka Modrić, igra kao ja nekada. Slične smo tjelesne građe i baš podsjeća na mene. Koja je momčad bila bolja, ona kada sam ja igrao ili ova sada, teško je usporediti. Tako je i s igračima. Modrić ima mnogo igračke slobode i zato je tako dobar.

Komentara 2

DS
dubina-sirina
03:17 15.01.2011.

lik igra sa urodjenim nogometnim sarmom, rijetki su ovakvi majstori danas

OB
-obrisani-
10:36 15.01.2011.

Ardiles: Vidim sebe u Modriću kada ležim doma kuči na sofi i gledam snimke utakmica sa World Cupa 2010 u JAR-u i maštam da sam igrao za one Balkance umjesto za svoje gauche koji su stalno u akciji i prisutni pa nema izležavanja i pračenja najboljih po TV ekranu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije