Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik Italije

Conte dao kompliment Kovačevoj 'repki': Hrvatska je bolja od Italije!

antonio conte
Foto: UESyndication/PIXSELL
29.03.2015.
u 18:36

- Bit će jako teško do kraja kvalifikacija, Hrvatska i Norveška pritiskat će nas do zadnjeg trenutka.

Italija je jučer kiksala u Bugarskoj, odigrala je 2:2 i tako Hrvatskoj prepustila prvo mjesto skupine H kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Momčad Antonija Contea još je dobro i prošla jer je gubila do 84. minute, ali uspjela je uhvatiti bod. Sada ima dva manje od Hrvatske, u upravo će ove dvije reprezentacije igrati u sljedećem kolu. Conte je vrlo oprezan, svjestan je da se već na San Siru uvjerio u moć Kovačevih izabranika.

- Čuo sam da je Hrvatska pobijedila Norvešku 5:1, ali mene to uopće nije iznenadilo. Nisam iznenađen ni što je Hrvatska vodeća u skupini. Moramo biti iskreni i reći da je u mnogim aspektima u ovom trenutku Hrvatska jača od Italije, rekao je Conte i dodao:

- Bit će jako teško do kraja kvalifikacija, Hrvatska i Norveška pritiskat će nas do zadnjeg trenutka.

Osvrnuo se zatim i na jučerašnju utakmicu protiv Bugarske. Iako je nezadovoljan rezultatom, našao je nešto što ga veseli.

- Svidjelo mi se kako smo igrali. Bili smo dominantna momčad, dok su Bugari čekali kontre. No, ostvarili smo tek minimalni cilj. Zaslužili smo više, posebno prema broju stvorenih šansi.

Italiju u utorak očekuje još jedan susret, u prijateljskoj utakmici snage će odmjeriti s Engleskom, a Conte je izjavio da mu taj dvoboj nije toliko bitan kao kvalifikacije te da će isprobati neke nove igrače koje je zvao, a nisu igrali u Bugarskoj

>>Talijanskom izborniku Conteu prijete smrću

>>Italija pred kraj izvukla remi s Bugarskom, BiH uvjerljiva u derbiju začelja

>>Kovač se trebao opiti samo zbog Ćorlukine gluposti

Komentara 7

DI
Diners
19:38 29.03.2015.

Istina je da smo bolji za 2 boda! Ali će Talijani ići na sve ili ništa u lipnju u Zagrebu! Naši ne smiju samo izgubiti!

DH
dalibor.hren
19:38 29.03.2015.

Pila naopačke!

CI
Cicipici
22:27 29.03.2015.

Ovaj je poceo kao i Mourinho...hvalis protivnike kako bi bolje pripremio teren. Protivnike pohvalama dizes u nebo i polako ih uspavljujes, svoje igrace na taj nacin "napalis" a u isto vrijeme pripremas javnost na "moguci los rezultat" ukoliko ne iznenadis protivnika..... Nadam se samo da nas ne smatra stvarno toliko naivnima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije